Antena Meniu Search
x

Tânăr uimit de gestul unui om fără adăpost: „I-am dat cardul şi PIN-ul meu şi i-am spus să-şi scoată bani de pe el”

Imaginile care te lasă fără cuvinte. Un tânăr aflat la terasa unui restaurant a vrut să ajute cu bani un om fără adăpost care colinda străzile, dar nu avea niciun ban cash aşa că i-a oferit cardul şi PIN-ul său pentru a-şi scoate singur 3 euro. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.03.2019, 18:18

Gest de omenie al unui tânăr pentru un om fără adăpost
Omul i-a adus înapoi cardul şi chitanţa pentru a dovedi câţi bani a luat - Youtube/ The AIO Entertainment

Imaginile care te lasă fără cuvinte. Un tânăr aflat la terasa unui restaurant a vrut să ajute cu bani un om fără adăpost care colinda străzile, dar nu avea niciun ban cash aşa că i-a oferit cardul şi PIN-ul său pentru a-şi scoate singur 3 euro. 

Bunul samaritean stătea la o masă, în afara unui restaurant pe strada Grey , Newcastle-upon-Tyne, când un bărbat pe la vreo 20 de ani, îmbrăcat cu o jachetă şi un hanorac, netuns, nebărbierit s-a apropiat de el. 

Pentru că nu avea nicio bancnotă în portofel pentru a-l ajuta pe nevoiaş, tânărul şi-a scos fără teamă cardul, i l-a înmânat, i-a dezvăluit PIN-ul şi i-a spus să meargă la un bancomat să îşi scoată singur bani de pe el. 

Uimitor nu? Ne-am aştepta acum ca cel fără adăpost, pe numele său Colin, să plece şi să nu se mai întoarcă. Dar nu. 

Peste câteva minute, Colin s-a întors cu banii, cardul şi chiar chitanţa pe care a scos-o de la bancomat ca să-şi demonstreze onestitatea. Omul scosese fix cât i s-a zis şi a mulţumit celui care s-a oferit să îl ajute cu bani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte ca filmarea să se încheie, cei doi au dat noroc într-un mod prietenos, iar Colin a mulţumit din nou pentru gest. 

Individul generos, Jack Fada, a postat videoclipul pe reţelele sociale pentru a demonstra că oameni buni există, indiferent de concepţii şi prejudecăţi. 

„I-am dat cardul şi pinul meu şi i-am spus să-şi scoată bani de pe el” a spus Jack. 

Conform Daily Mail, filmarea postată pe Facebook a ajuns imediat virală şi a strâns peste 100.000 de vizualizări. Internauţii au apreciat gestul şi curajului tânărului de a-şi lăsa cardul pe mâna unui necunoscut, dar mai ales sinceritatea şi onestitatea omului sărman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tânăr uimit de gestul unui om fără adăpost: „I-am dat cardul şi PIN-ul meu şi i-am spus să-şi scoată bani de pe el”