Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 19 ani, arestat după ce a încercat să intre cu o arbaletă în castelul unde Regina Angliei petrecea Crăciunul

Un tânăr de 19 ani a reușit să pătrundă în grădina Castelului Windsor, unde Regina își petrecea Crăciunul, însă a fost prins imediat și reținut de polițiști.

de Redactia Observator

la 26.12.2021 , 21:24

Castelul Windsor, regatul Unit Castelul Windsor, regatul Unit - Shutterstock

„Bărbatul a fost arestat și a fost supus unei evaluări de sănătate mintală – de atunci a fost secționat în temeiul Legii privind sănătatea mintală și rămâne în grija cadrelor medicale”, a spus poliția. „În urma percheziției bărbatului, a fost recuperată o arbaletă”.

Regina Elisabeta, care a petrecut o mare parte din pandemia de COVID-19 la Castelul Windsor, petrece Crăciunul acolo cu fiul ei, Prințul Charles, cu soția sa, Camilla și cu alte familii apropiate, potrivit Reuters. Adolescentul arestat a folosit o frânghie pentru a escalada un gard metalic. Încălcările securității la reședințele regale sunt rare. Cea mai gravă din timpul domniei reginei s-a întâmplat în 1982, când un intrus s-a cățărat pe un perete pentru a intra în Palatul Buckingham, casa ei din Londra, și a rătăcit într-o cameră în care era în pat.

Regina nu a făcut nicio apariție publică sâmbătă. Într-un mesaj de Crăciun preînregistrat către națiune, ea a vorbit despre pierderea soțului ei, Prințul Philip, care a murit în aprilie la vârsta de 99 de ani. Cuplul a fost căsătorit timp de 73 de ani.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Tânăr de 19 ani, arestat după ce a încercat să intre cu o arbaletă în castelul unde Regina Angliei petrecea Crăciunul