Meniu LIVE
Search
x

Tânăr împuşcat în cap, pe o stradă din Londra. Atacul s-a petrecut în plină zi: ''A fost precum într-un film''

Un britanic de 19 ani şi-a găsit sfârşitul în mod tragic, după ce a fost împuşcat în cap, în plină zi. Incidentul a avut loc în Londra. Tânărul a fost dus de urgenţă la spital, însă a fost mult prea târziu. Medicii au mai putut doar să constate decesul.

De Redactia Observator la 09.06.2021, 22:51

Serviciile de urgență au fost chemate la locul incidentului, marți, la ora 16:24, după ce poliția a primit mai multe sesizări de la localnicii care au auzit împușcături repetate în respectiva zonă: ''Am auzit împușcături foarte aproape. [...] Cei care au tras au fugit pe alee. A fost precum într-un film.''

Localnicii au declarat că au încercat să-l salveze pe om, în timp ce acesta era încă întins pe alee. Însă misiunea părea a fi una mai mult imposibilă, mai ales că tânărul sângera din abundenţă. Paramedicii l-au transportat pe tânăr la o unitate medicală, însă nu au reuşit să îl mai salveze. 

Anchetă în curs de desfăşurare pentru stabilirea vinovatului

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili circumstanţele incidentului. De asemenea, poliţiştii se confruntă cu o lipsă a datelor concrete cu privire la cel care a recurs la cumplitul gest. În lipsa altor informaţii, aceştia au făcut apel la persoanele din comunitate.

Totuşi, oamenii legii au în vedere deja un prim suspect. ''Un tânăr de 19 ani a fost arestat sub suspiciunea că deține o armă. Rudele apropiate ale victimei au fost informate și o examinare post-mortem va fi programată în timp util'', a spus purtătorul de cuvânt al poliției, potrivit Mirror.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânăr împuşcat în cap, pe o stradă din Londra. Atacul s-a petrecut în plină zi: ''A fost precum într-un film''

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO