Antena Meniu Search
x

Tânăr român, accident de groază în Italia după două depășiri cu 150 km/oră. Mașina lui a explodat, iar o Lancia a zburat în șanț

Accident înfiorător provocat de un român aflat la volanul unui Opel Mokka, pe un drum din Italia. Cursa nebună a tânărului de 20 de ani s-a încheiat cu o mașină în flăcări, o alta răsturnată într-un șanț și doi șoferi băgați în spital, potrivit Il Messaggero.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.02.2023, 11:24

Tânăr român, accident de groază în Italia după două depășiri cu 150 km/oră. Mașina lui a luat foc, iar o Lancia a zburat în șanț - ilmessaggero.it

Scenele de groază s-au petrecut sâmbătă dimineață. L.B, un român în vârstă de 20 de ani, se afla la volanul unui Opel Mokka și cobora cu viteză spre Roma, nu departe de intersecția cu via Monte Sant’Ilario din Monterotondo. A depășit două mașini cu 150 km/oră, apoi, când a revenit pe banda sa de mers, a lovit în spate o Lancia Y, condusă de o tânără de 30 de ani, din Monterotondo, care urma să intre pe via delle Fornaci. Impactul a fost atât de puternic, încât Lancia a zburat în șanț și s-a răsturnat, iar Opelul Mokka a spulberat un Smart condus de un bărbat de 50 de ani, pe sensul opus.

Cursa nebună s-a terminat cu mașina românului complet distrusă, după ce a explodat și a luat foc.

Românul conducea beat

Imediat, a sosit o echipă a poliției din Monterotondo, condusă de comandantul Michele Lamanna, care a început cercetările la fața locului. După ce l-au testat cu aparatul alcooletest, agenții au constatat o valoare de 1,6, românul fiind băut în timpul accidentului.

În timp ce tânărul de 20 de ani a scăpat nevătămat în urma accidentului, ceilalți doi șoferi au ajuns la spital. Tânăra de 30 de ani din Lancia a fost internată în cod roșu la Sant’Andrea, cu o claviculă ruptă, vânătăi și traumatisme, dar fără a-i fi pusă viața în pericol, iar șoferul de 50 de ani din Smart a ajuns în cod galben. Amândoi sunt încă șocați. Românul conducea atât de repede, câ nu au avut timp să realizeze ce li se întâmplă. Mașina care a luat foc a explodat.

Drumul pe care s-a produs carambolul a fost închis circulației în timpul cercetărilor efectuate de poliția municipală. Cele trei mașini au fost confiscate de poliție, pentru a reconstitui dinamica accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, accident de groază în Italia după două depășiri cu 150 km/oră. Mașina lui a explodat, iar o Lancia a zburat în șanț