Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr român, lovit mortal pe un drum din Italia. Era șofer pe o platformă de tractări auto și oprise ca să ajute un motociclist

Numele lui era Devis Hazu, avea 21 de ani și era șofer pe o platformă de tractări auto, în Italia. Tânărul de origine română și-a găsit sfârșitul seara trecută. în urma unui tragic accident de circulație pe șoseaua de centură din Torino. Băiatul urma să ridice o motocicletă avariată, când o mașină l-a lovit în plin, nelăsându-i nicio șansă de supraviețure. Devis a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2023, 12:30

Ieri seară, în jurul orei 19.00, Devis s-a urcat la volanull camionului său de remorcare și s-a dus pe șoseaua de centură din Moncalieri, pentru a recupera o motocicletă avariată. A fost lovit și ucis de o mașină condusă de o femeie în vârstă de 38 de ani, care nu l-ar fi văzut pe băiat. 

Tragedia s-a produs între joncțiunea San Paolo și Torino, în direcția Torino, scrie La Repubblica.

Un alt șofer a încercat să-l resusciteze pe băiat, dar fără succes

Un șofer care a văzut scena și l-a văzut pe băiat întins pe șosea a oprit și a încercat să-l resusciteze, înainte de sosirea echipajelor medicale, însă, pentru Devis nu s-a mai putut face nimic. 

Șoferița care a produs nenorocirea a fost transportată la spitalul Moncalieri în stare de șoc. La fața locului au intervenit și carabinierii, care investighează acum dinamica accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, lovit mortal pe un drum din Italia. Era șofer pe o platformă de tractări auto și oprise ca să ajute un motociclist