Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr român mort în Italia, într-un Audi A3 zdrobit de un copac. Prietenul lui de doar 19 ani, tot român, este în comă

Tragedie în Italia, în cartierul Casal Bruciato din Roma. Un tânăr român în vârstă de 22 de ani a murit pe loc, iar amicul lui de 19 ani a ajuns în comă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.04.2023, 12:39

Lumânări aprinse, trandafiri albi și multe alte flori, de toate culorile, așezate lângă un copac retezat pe marginea drumului. Sunt semnele unui accident îngrozitor, în urma căruia Victor Ionuț Dumitru, un tânăr român de 22 de ani, a murit pe loc, iar prietenul lui în vârstă de 19 ani, tot român, a fost internat în comă la spitalul Umberto I din Roma.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. În jurul orei 3.00, Victor se afla la volanul unui Audi A3 și conducea prin Filippo Fiorentini, zona Casal Bruciato, pe direcţia autostrăzii A24.

Alături de el era prietenul cu doi ani mai mic.

Pe acelaşi subiect

Victor a murit pe loc, prietenul lui este în comă la spital

Nu este clar ce s-a întâmplat. Cert este că tânărul de 22 de ani pierde controlul mașinii și se izbește de un copac, care va fi apoi tăiat complet de salvatori.

Cu câțiva metri înainte de locul impactului, pe aceeași parte a drumului, sâmbătă dimineață se afla o plasă care semnaliza prezența unei gropi în asfalt, scrie Il Gazzettino

Un element deloc neglijabil în reconstituirea accidentului mortal.

La fața locului au intervenit polițiștii locali ai Grupului VI Tor Bella Monaca, dar și o ambulanță 118. Din nefericire, însă, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul șoferului de 22 de ani. Între timp, a pornit o cursă contra cronometru pentru salvarea pasagerului de 19 ani, care a fost apoi transportat la cel mai apropiat spital și internat imediat.

Polițiștii încearcă să înțeleagă acum dinamica accidentului. Toate ipotezele sunt încă examinate, de la viteză, consumul de droguri sau alcool, asfalt deteriorat, implicarea unui alt vehicul sau la o serie de cauze contributive. Nu este exclusă nici varianta în care tânărului i s-ar fi făcut rău la volan sau cea în care atenția i-ar fi fost distrasă de telefonul mobil. 

Sursa foto: Il Gazzettino

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tânăr român mort în Italia, într-un Audi A3 zdrobit de un copac. Prietenul lui de doar 19 ani, tot român, este în comă