Antena Meniu Search
x

Tânără afro-americană însărcinată, ucisă de poliție în Ohio. Femeia mai avea acasă doi copii

Un nou caz de violență din partea forțelor de ordine din SUA. O tânără afro-americană însărcinată a fost ucisă de poliție în Ohio. Copilul pe care îl purta în pântece a murit odată cu ea. Femeia de 21 de ani mai avea acasă doi copii. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 22:18

Femeia afro-americană însărcinată în vârstă de 21 de ani din Columbus, Ohio, a fost împușcată și ucisă de ofițeri pe 24 august în fața unei băcănii din Blendon Township, iar copilul pe care îl purta în pântece a murit odată cu ea.

Ucisă cu un singur glonț

Autoritățile din Ohio au publicat înregistrarea video realizată de camera de corp a ofițerilor, care arată ultimele momente din viața lui Ta'Kiya Young. Imaginile arată mai întâi cum un polițist se apropie de mașina în care se afla tânăra și îi cere să coboare. Tânăra, însă, accelerează spre un ofițer, care mai întâi îi strigă să se oprească și apoi trage.

Femeia a fost ucisă de un singur glonț. "Era însărcinată și mamă a altor doi copii, neînarmată, acest lucru este mai mult decât nejustificabil", a declarat avocatul familiei, Sean Walton.

Pe acelaşi subiect

Se pare că tânăra de 21 de ani furase sticle de alcool din magazin, iar când ofițerii i-au cerut să coboare din mașină, aceasta a pornit mașina.

Potrivit CNN, citat de Mediafax, imaginile filmate de camerele de supraveghere corporală publicate de Departamentul de Poliție din Blendon Township au estompat fețele ofițerilor. De asemenea, filmarea ar fi editată.

Poliția spune că ofițerii nu au "renunțat la drepturile lor de victime" în acest incident și nu le dezvăluie identitatea, potrivit unui comunicat de presă al poliției din Blendon Township.

"Atunci când doamna Young a condus mașina direct spre ofițer, lovindu-l, ofițerul a devenit victima unei tentative de agresiune cu vehicul", a declarat poliția. Autoritățile au declarat că ofițerii au intervenit rapid pentru a o ajuta pe Young după împușcături, spunând că salvarea a fost chemată la 10 secunde după ce aceasta a fost scoasă din mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Tânără afro-americană însărcinată, ucisă de poliție în Ohio. Femeia mai avea acasă doi copii