Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără și-ar fi ucis cinci dintre copii înainte de a se arunca în fața unui tren, în Germania

Autoritățile din Germania sunt în stare de alertă, după ce o tânără de 27 de ani, din Solingen, și-ar fi ucis cinci dintre cei șase copii înainte de a se fi aruncat în fața unui tren.

de Cristi Ioniţă

la 03.09.2020 , 19:07

Tragedia a șocat o întreagă comunitate din Germania
Polițiștii care au intervenit la fața locului, au rămas șocați de ce au descoperit - BILD
  • Tânăra care și-ar fi ucis copiii are 27 de ani.
  • Tânăra a fost spitalizată în stare gravă, după ce s-a aruncat în fața trenului.

Primele informații de la fața locului arată că polițiștii, pompierii și medicii au fost chemați să intervină într-un apartament dintr-un bloc din Hasselstrasse.

Conform Focus Online, polițiștii au fost primii care au ajuns la fața locului și au rămas uluiți când au văzut trupurile a cinci copii.

Medicii au încercat să-i resusciteze pe micuți, însă fără succes.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior s-a stabilit că semnalul de alarmă ar fi fost dat chiar de bunica micuților.

Informațiile adunate arată că o tânără de 27 de ani, care locuia în apartamentul respectiv cu cei șase copii ai ei, și-a ucis cinci dintre copii înainte să plece cu al șaselea.

Băiatul care a scăpat cu viață, despre care se spune că ar avea 11 ani, a reușit să scape din strânsoarea mamei sale, să ajungă la apartamentul în care locuiește bunica sa și să-i povestească întreaga grozăvie.

Tânăra de 27 de ani s-a aruncat în fața unui tren în Gara Centrală din Dusseldorf, oraș situat la 22 de kilometri de Solingen.

A supraviețuit impactului, însă a suferit răni grave. A fost transportată de urgență la spital, unde a fost internată sub supravegherea poliției.

Polițiștii, pompierii și medicii care au intervenit la fața locului au izbucnit în lacrimi în momentul în care au găsit copiii fără suflare, dar și când au remarcat condițiile în care locuiau aceștia.

Vecinii au rămas și ei uluiți de întreaga tragedie. Ei susțin că familia era considerată una extrem de liniștită și că îi cunoșteau pe copii, cel puțin din vedere.

Autoritățile germane s-au rezumat să precizeze că niciunul dintre copiii uciși nu avea mai mult de 14 ani, însă presa germană susține că victimele aveau 1, 2, 3, 6 și 8 ani.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O tânără și-ar fi ucis cinci dintre copii înainte de a se arunca în fața unui tren, în Germania