Antena Meniu Search
x

Tânără polițistă, fiică de înalt oficial, sechestrată și batjocorită de trei șefi, chiar în sediul poliției unei republici din Rusia

Un scandal uriaș a izbucnit în poliția rusă, după ce o polițistă de 23 de ani a fost sechestrată și batjocorită de 3 șefi. Scena violentă s-a consumat chiar în sediul poliției din republica Bashkortostan

Un scandal uriaș a izbucnit în poliția rusă, după ce o polițistă de 23 de ani a fost sechestrată și batjocorită de 3 șefi. Scena violentă s-a consumat chiar în sediul poliției din republica Bashkortostan. Tânăra e fiica unui înalt oficial din structurile de securitate ale republicii.

Presa rusă vuiește în aceste zile după ce fapta celor 3 șefi din poliție a devenit publică.

Cei trei acuzați sunt șeful Poliției din orașul Ufa, șeful poliției din districtul Karmaskalinsky și șeful Departamentului de Migrației din cadrul Ministerului de Interne al republicii ruse Bashkortostan.

Agresiunea a fost comisă pe 29 octombrie, când unul dintre cei trei a dat o petrecere înainte de pensionare, la care și-a invitat prietenii chiar sediul poliției din Ufa.

Potrivit Life News, ei au chemat în birou o polițistă de 23 de ani sub pretextul unei probleme de serviciu. Au schimbat însă vorba și i-au oferit tinerei băutură. Apoi au sechestrat-o întreaga noapte și au abuzat-o sexual, în sediul poliției.

Tânăra polițistă într-o fotografie făcută în afara serviciului

Agresorii știau cine e tatăl fetei

Tânăra, după ce a reușit să scape, a depus plângere. Scandalul a fost amplificat și de faptul că ea este fiica unui înalt oficial din structurile de securitate ale republicii. Cei trei știau foarte bine cine e tatăl fetei, mai spune presa rusă.

Agresorii au fost arestați. Ei sunt locotenent colonelul Eduard Matveev, 51 de ani, locotenent colonelul Salavat Galiev, 50 de ani și maiorul Pavel Iaromciuk, 34 de ani. Au fost puși sub acuzare pentru acte violente de natură sexuală.

Victima în schimb urmează un program de consiliere psihologică. Nu este clar dacă se va întoarce în poliție, mai spune presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânără polițistă, fiică de înalt oficial, sechestrată și batjocorită de trei șefi, chiar în sediul poliției unei republici din Rusia