Antena Meniu Search
x

Video Tânără răpită în timp ce țipă după ajutor, într-o benzinărie din SUA. Nimeni nu intervine, deși fata se ascunde la un moment dat sub o mașină

Imagini tulburătoare au fost surprinse într-o benzinărie din SUA, unde o tânără a fost luată cu forța de un bărbat, în timp ce țipa după ajutor, și nimeni nu a intervenit. Tânăra încerca să scape din mâinile iubitului ei și, la un moment dat, s-a furișat sub o mașină, dar bărbatul a luat-o pe sus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.06.2021, 17:07

Tânără răpită în timp ce țipă după ajutor, într-o benzinărie din SUA. Nimeni nu intervine.
Tânără răpită în timp ce țipă după ajutor, într-o benzinărie din SUA. Nimeni nu intervine, deși fata se ascunde la un moment dat sub o mașină - captura Facebook

Carl Gravitt, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat luni sub acuzațiile de răpire și violență domestică, după ce a fost filmat în timp ce își forțează iubita să-l însoțească în mașină. Femeia se împotrivește și încearcă să scape furișându-se sub o altă mașină, însă fără succes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii din South Salt Lake au pornit în căutarea perechii după ce mai multe persoane au sunat la numărul de urgență să spună ce s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

Tânăra protestează și țipă, nimeni nu intervine

Imaginile de supraveghere îl arată pe Gravitt urmărind victima, după ce acesta a ieșit din benzinărie și încearcă să alerge spre o mașină care era alimentată la pompă, în jurul orei 22.30, în ziua de vineri, scrie The Sun.

Tânăra pare că încercă să se ascundă sub mașină, însă bărbatul o ridică de jos și o aruncă peste umăr, apoi pleacă cu ea, fără ca șoferul să aibă vreo reacție.

Tânăra se zbate și strigă după ajutor, însă nimeni nu intervine. Filmarea arată cel puțin trei persoane în afara benzinăriei și patru mașini ce erau alimentate la pompe.

Polițiștii au crezut inițial că este vorba de răpirea unui minor

Autoritățile din Utah au crezut inițial că femeia neidentificată ar putea fi o fată de 16 ani datorită înălțimii și greutății sale și au declarat publicului că ar putea fi vorba de o răpire. 

„Am avut un pantof care a fost recuperat din benzinărie care era, de fapt, un pantof de copil. În plus, statura mică ne-a făcut să credem că e vorba de un copil”, a spus un reprezentant al polițiștilor. 

„Martorii de la fața locului au descris victima în acest caz ca fiind ”posibil o adolescentă”, a mai spus poliția.

De fapt, era vorba de o tânără de 35 de ani de statură mică.

Explicațiile sociologilor pentru lipsa de reacție

Sociologii susțin că există explicații rezonabile pentru lipsa de reacție a persoanelor aflate în benzinărie.

"Este dificil pentru martori să știe ce să facă când văd acest lucru. Suntem cam condiționați să ne gândim la propria noastră stare de bine”, a declarat Jenn Oxborrow pentru KSL. 

„Uneori, oamenii îngheață. Uneori, oamenii au propria lor experiență trăită și, astfel, se declanșează ceva în ei și ai crede că vor reacționa într-un fel. Însă, de fapt, comportamentul manifestat e cu totul altul”, a mai spus Jenn Oxborrow.

Gravitt și femeia au fost urmăriți în West Valley City, Utah, unde amândoi au fost găsiți în interiorul SUV-ului. 

Bărbatul a fost arestat la fața locului fără incidente, iar victima lui a primit îngrjiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără răpită în timp ce țipă după ajutor, într-o benzinărie din SUA. Nimeni nu intervine, deși fata se ascunde la un moment dat sub o mașină