Meniu LIVE
Search
x

Galerie foto Trupul fetiţei de şase ani găsit într-o pungă, pe fundul Oceanului Atlantic, aparţine Oliviei Gimeno

Un cadavru găsit într-o pungă pe fundul oceanului Atlantic, în largul Tenerife este cel Oliviei Gimeno, o fetiţă în vârstă de șase ani răpită alături de sora ei, Anna, de tatăl lor pe data de 27 aprilie.

De Redactia Observator la 12.06.2021, 10:28

Cadavrul a fost găsit într-o geantă sport, în adâncurile oceanului. strâns legată de o ancoră. Autorităţile au declarat că „în așteptarea unor teste medico-legale concludente, corpul ar putea corespunde Oliviei, tânăra care a dispărut pe 27 aprilie împreună cu sora ei de un an.”

Conform dailymail.co.uk, corpul a fost găsit de o navă de căutare Angeles Alvarino, la miezul zilei, la aproximativ 1.000 de metri sub apă, la trei mile de coasta Tenerife. Alături era o altă geantă sport goală. O actualizare tragică are loc la câteva ore după ce o navă de salvare spaniolă a găsit un cilindru de oxigen și un scaun de siguranță pentru copii, care aparţine Annei.

Rapoartele locale susțin că Gimeno s-a dus la casa doamnei Zimmerman în jurul orei 17:00 pe 27 aprilie, luând-o pe Anna şi mai apoi pe Olivia de la un curs de germană. Copiii ar fi trebuit să se afle acasă la tată, dar când mama a sosit mai târziu în acea seară pentru a-i lua înapoi, nimeni nu a răspuns la ușă. Cei doi au vorbit în repetate rânduri la telefon pe parcursul nopții, timp în care el şi-a ameninţat fosta soţie, susținând de mai multe ori că nu-şi va mai vedea copiii.

În jurul orei 19:30, tatăl a fost văzut la portul de agrement local fără copii, încărcând valize și saci pe barcă. Vasul gol a fost găsit în ziua următoare după ce a aruncat ancora de pe Puertito de Güímar. Rapoartele locale sugerează că Gimeno a fost ajutat de cel puțin un alt suspect în efectuarea acestei răpiri premeditate.

Pe acelaşi subiect

Realitatea sfâşietoare înlătură speranţa

O uriașă campanie de socializare a fost lansată când a apărut prima dată cazul, într-un efort disperat de a ajuta și a sprijini mama fetelor. Jose Manuel Bermudez, primarul Santa Cruz din capitala Tenerife, a anunțat un minut de tăcere pentru Anna și Olivia, vineri la prânz.

Președintele Insulelor Canare, Angel Victor Torres, a adăugat: „Săptămâni în speranța de a primi vești pline de speranță și astăzi primim cele mai proaste posibile care să ne înghețe sufletul, despre fetele din Tenerife, Anna și Olivia."

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trupul fetiţei de şase ani găsit într-o pungă, pe fundul Oceanului Atlantic, aparţine Oliviei Gimeno

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO