Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trupul fetiţei de şase ani găsit într-o pungă, pe fundul Oceanului Atlantic, aparţine Oliviei Gimeno

Un cadavru găsit într-o pungă pe fundul oceanului Atlantic, în largul Tenerife este cel Oliviei Gimeno, o fetiţă în vârstă de șase ani răpită alături de sora ei, Anna, de tatăl lor pe data de 27 aprilie.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 10:28

Cadavrul a fost găsit într-o geantă sport, în adâncurile oceanului. strâns legată de o ancoră. Autorităţile au declarat că „în așteptarea unor teste medico-legale concludente, corpul ar putea corespunde Oliviei, tânăra care a dispărut pe 27 aprilie împreună cu sora ei de un an.”

Conform dailymail.co.uk, corpul a fost găsit de o navă de căutare Angeles Alvarino, la miezul zilei, la aproximativ 1.000 de metri sub apă, la trei mile de coasta Tenerife. Alături era o altă geantă sport goală. O actualizare tragică are loc la câteva ore după ce o navă de salvare spaniolă a găsit un cilindru de oxigen și un scaun de siguranță pentru copii, care aparţine Annei.

Rapoartele locale susțin că Gimeno s-a dus la casa doamnei Zimmerman în jurul orei 17:00 pe 27 aprilie, luând-o pe Anna şi mai apoi pe Olivia de la un curs de germană. Copiii ar fi trebuit să se afle acasă la tată, dar când mama a sosit mai târziu în acea seară pentru a-i lua înapoi, nimeni nu a răspuns la ușă. Cei doi au vorbit în repetate rânduri la telefon pe parcursul nopții, timp în care el şi-a ameninţat fosta soţie, susținând de mai multe ori că nu-şi va mai vedea copiii.

În jurul orei 19:30, tatăl a fost văzut la portul de agrement local fără copii, încărcând valize și saci pe barcă. Vasul gol a fost găsit în ziua următoare după ce a aruncat ancora de pe Puertito de Güímar. Rapoartele locale sugerează că Gimeno a fost ajutat de cel puțin un alt suspect în efectuarea acestei răpiri premeditate.

Pe acelaşi subiect

Realitatea sfâşietoare înlătură speranţa

O uriașă campanie de socializare a fost lansată când a apărut prima dată cazul, într-un efort disperat de a ajuta și a sprijini mama fetelor. Jose Manuel Bermudez, primarul Santa Cruz din capitala Tenerife, a anunțat un minut de tăcere pentru Anna și Olivia, vineri la prânz.

Președintele Insulelor Canare, Angel Victor Torres, a adăugat: „Săptămâni în speranța de a primi vești pline de speranță și astăzi primim cele mai proaste posibile care să ne înghețe sufletul, despre fetele din Tenerife, Anna și Olivia."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Trupul fetiţei de şase ani găsit într-o pungă, pe fundul Oceanului Atlantic, aparţine Oliviei Gimeno