Antena Meniu Search
x

Tânără româncă terorizată de cumnatul italian 4 ani, încontinuu: "Marș afară!"

O tânără româncă a fost terorizată de cumnatul italian 4 ani, încontinuu. "Marș afară!", îi striga bărbatul care a fost condamnat la închisoare cu executare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.10.2020, 09:20

Româncă din Italia
Imagine cu caracter ilustrativ - Facebook
  • Românca a primit despăgubiri de 15.000 de euro.
  • Cumnatul ei a fost condamnat cu executare.

Un italian a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi, după ce a hărţuit şi jignit o româncă, soția fratelui lui. 

Italianul şi-a teorizat timp de patru ani cumnata doar pentru că nu suporta românii. Bărbatul o ameninţa şi o insulta ori de câte ori o vedea, iar o dată a ameninţat-o cu cuţitul. Nici fratele său, soţul femeii, nu a scăpat de insulte şi ameninţări, scrie Il Gazzettino, citt de Adevărul

Avocatul Roberto Veroi, care a reprezentat la proces cuplul româno-italian, la Tribunalul din Pordenone, i-a spus judecătorului că inculpatul îşi teroriza fratele şi cumnata. Aceasta din urmă a avut de răbdat nu numai ameninţări, ci şi insulte. Cumnatul, care are 49 de ani, i se adresa doar cu „ţiganco”, iar în câteva rânduri i-ar fi spus: „Marş afară, târfă de ţigancă româncă”, iar cu altă ocazie i-a spus: „Bine v-au făcut Hitler şi Ceauşescu că v-au măcelărit, ţigani de români”.  

Avocatul Francesco Ribetti, care l-a apărat pe italianul rasist, a încercat să demonstreze că insultele nu aveau legătură cu origininea femeii, ci au fost simple tensiuni în familie. 

Judecătorul Milena Granata nu s-a lăsat convins de argumentele lui Ribetti, şi nici de scuzele clientului său și acesta a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare, precum şi la plata unei despăgubiri de 15.000 de euro pentru cei doi soţi, fratele şi cumnata sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă terorizată de cumnatul italian 4 ani, încontinuu: "Marș afară!"