Antena Meniu Search
x

Video Ţara care va introduce amenzi pentru folosirea aerului condiţionat. Limita de temperatură la care va putea fi folosit

Spania va introduce amenzi pentru folosirea aerului condiţionat la o temperatură sub 27 de grade Celsius pe timp de vară şi incălzirea la doar 19 grade Celsius iarna.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 08:55

Vezi și

Regula este valabilă doar pentru clădirile publice, magazine, teatre, cinematografe, locuri de agrement, staţii de tren şi aeroporturi. Excepţie fac instituţiile de învăţământ, cele medicale, dar şi hotelurile. De asemenea, vitrinele magazinelor din Spania trebuie să fie stinse pe timpul nopţii, iar monumentele nu vor mai fi luminate. Măsurile au provocat şi o serie de critici.

Întunericul de pe timpul nopţii va reduce siguranţa pe străzi, iar turiştii şi-ar putea anula vizitele. De altfel, Regiunea Madrid a anunţat că va reclama aceste măsuri la Tribunalul Constituţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Ţara care va introduce amenzi pentru folosirea aerului condiţionat. Limita de temperatură la care va putea fi folosit