Antena Meniu Search
x

Agonia unui proaspăt tată, după ce iubita sa moare în sala de naşteri: “I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns”

Clipe de agonie pentru un proaspăt tată, după ce a aflat că a rămas văduv în cea mai importantă zi din viaţa sa. Iubita sa murise în timp ce a dat naştere fiicei lor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.07.2020, 13:55

  • Cei doi s-au cunoscut în Islanda vara trecută.
  • Patrick a declarat că a fost dragoste la prima vedere.

Samantha Thomas, în vârstă de 21 de ani, a vorbit cu iubitul ei toată noaptea după ce a fost internată în spital pentru a se pregăti de naştere. Tânărul nu a fost lăsat să îi fie alături din cauza regulilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei cu Covid-19.

Înainte să nască, Patrick Ratcliffe i-a trimis iubitul lui un mesaj: “Sammy te iubesc”, însă nu avea să mai primească un răspuns de la ea. A aflat ulterior că cea mai frumoasă zi din viaţa lor avea să devină un coşmar şi o greutate inimaginabilă cu care urma să trăiască de acum încolo.

“Am vorbit toată seara aia. Mi-a spus să pregătesc patul pentru ele când vor veni acasă şi i-am spus că voi fi pregătit şi că voi lua mâncare. Apoi am mai vorbit, i-am spus că o iubesc, dar nu am mai primit niciun răspuns. Nici într-un milion de ani nu mi-aş fi putut imagina că acesta era motivul. Când m-am dus la spital mi-au dat vestea. Era o tânără sănătoasă. Acum pentru totdeauna ziua de naştere a micuţei Zara va fi ziua în care a murit mama ei” a povestit Patrick.

Operaţia de cezariană părea că merge bine, dar ceva teribil şi neaşteptat s-a produs. Inima tinerei de 21 de ani a încetat să bată atunci când micuţa Zara a venit pe lume.

„A trebuit să o sun pe mama lui Sammy, Bev și tatăl ei vitreg Pete. Eram într-o stare groaznică. Medicii au spus că inima lui Sammy s-a oprit pur şi simplu. Mi s-a spus că Zara a avut foarte mult noroc că a supraviețuit. Pur și simplu nu îmi venea să cred. Sammy era o tânără perfect sănătoasă.” a adăugat tânărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au cunoscut în Islanda vara trecută, lucrau împreună, iar Patrick a declarat că a fost dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit imediat. Totul s-a mişcat foarte repede, ne-am mutat împreună după o lună. Niciunul nu ieşea să se distreze separat, eram tot timpul împreună. Ea era foarte apropiată de familie, aşa cum sunt şi eu. Aveam aceleaşi priorităţi în viaţă. Era mereu zâmbitoare.”

Samantha a rămas ulterior însărcinată în septembrie anul trecut, iar cei doi şi-au făcut imediat planuri. Aveau să-şi numească fetiţa Zara-leigh şi au început pregătirile pentru marele moment. Erau entuziasmaţi, iar dragostea lor nu putea trece neobservată.

Sarcina a mers fără probleme, tânăra era sănătoasă şi nu a simţit că ar fi ceva în neregulă. Într-o seară a simţit dureri teribile, aşa că a fost dusă de urgenţă la spital şi programată pentru o operaţie de cezariană. Cei doi s-au gândit că micuţa voia doar să vină mai repede pe lume, nicidecum că ceva grav avea să se întâmple.

După tragedie, patrick s-a mutat alături de părinţii săi şi la 5 minute distanţă de familia fetei. 

"Ambele familii sunt alături de mine. Locuiesc la 5 minute distanţă de familia Samanthei şi mă ajută foarte mult. Este însă foarte greu pentru mine, sper doar să o fac mândră, sper că mă vede. I-am pus numele Zara-Samantha ca un tribut, o văd pe Sammy în fiecare clipă când o privesc. Îmi frânge inima, dar în acelaşi timp mă bucur că măcar trăieşte prin micuţa noastră."

Potrivit Daily Mail, medicii de la spital au declarat că femeia a suferit o hemoragie de hemotoracică și disecție aortică. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » Agonia unui proaspăt tată, după ce iubita sa moare în sala de naşteri: “I-am spus că o iubesc printr-un mesaj, dar nu a mai răspuns”