Antena Meniu Search
x

Video Tată și fiu, găsiți morți în Dunăre la două zile distanță unul de celălalt. Filmul unei tragedii care a îngrozit Austria

Sâmbătă, un băiețel de 5 ani, dat dispărut cu aproape o săptâmână în urmă, a fost găsit mort în Dunăre. Luni dimineață, la două zile distanță, tatăl copilașului a fost găsit și el înecat tot în apele Dunării. Bărbatul de 41 de ani era căutat de poliție din 6 august, după ce și-a atacat fosta soție cu ciocanul și și-a răpit fiul, relatează Kronen Zeitung.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.08.2023, 12:42

Tată și fiu, găsiți morți în Dunăre la două zile distanță unul de celălalt. Filmul unei tragedii care a îngrozit Austria - Profimedia / imaginie ilustrativă

Potrivit unui comunicat al Poliției din Viena, cadavrul bărbatului a fost găsit luni dimineață, în jurul orei 8.50, în același loc unde, cu două zile în urmă, a fost descoperit trupul fără viață al fiului său. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul tragediei care a îngrozit Austria. Tată și fiu, găsiți morți în Dunăre

Pe acelaşi subiect

Totul a început duminică, 6 august, când Denny, un băiețel de 5 ani, a fost răpit de propriul său tată, după ce bărbatul și-a lovit cu ciocanul fosta soție. Tânăra de 39 de ani a fost atacată în fața casei ei, în timp ce-l aștepta pe bărbat să-i aducă fiul înapoi, după orele de vizită. 

Doar că individul a apărut singur. Mai întâi, a amenințat-o pe mama băiețelului cu un pistol, după care a lovit-o cu un ciocan și doar intervenția salvatoare a doi vecini a făcut ca femeia să scape cu viață.

"Au fost țipete pe care nu le voi uita niciodată. "Femeia era plină de sânge. Totul era plin de sânge. Nu am mai văzut așa ceva", a declarat unul dintre salvatori.

Individul a fugit până la sosirea poliției, abandonând pe caldarâm pistolul și ciocanul. Din acea zi, copilul de 5 ani al cuplului a dispărut. La fel și tatăl său.

Aveau să fie găsiți morți în Dunăre, la două zile distanță unul de celălalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Tată și fiu, găsiți morți în Dunăre la două zile distanță unul de celălalt. Filmul unei tragedii care a îngrozit Austria