Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Tată şi fiu morţi într-un Porsche 911 GT3 făcut scrum, după o cursă ilegală cu peste 200 km/h. Imagini de groază pe A44, în Germania

Tragedie, miercuri seară, pe o autostradă din Germania. Imagini înfiorătoare publicate de presa locală arată consecințele unui accident cumplit, în urma căruia un Porsche 911 GT3, de 200.000 de euro, a luat foc şi s-a făcut scrum. Șoferul şi fiul său au murit pe loc, între fiarele bolidului carbonizat. Un final teribil, după o cursă ilegală de maşini.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 12:41

Era ora 20:15, miercuri seara, când un Porsche 911 GT3 circula pe autostrada A44 cu viteză maximă. La intersecția Dortmund/Unna (Renania de Nord-Westfalia), șoferul de 52 de ani pierde controlul volanului, moment în care bolidul de 200.000 de euro este aruncat câteva sute de metri în afara carosabilului, oprindu-se într-o pădurice. Imediat, mașina de lux izbucnește în flăcări, iar cei doi ocupanți nu au nicio șansă. Șoferul și fiul său de 20 de ani au murit pe loc, carbonizaţi. 

Poliţia suspectează o cursă ilegală de maşini

Potrivit informațiilor Bild, șoferul ar fi rulat cu Porsche-ul cu peste 200 km/h, pe un segment de drum unde limita de viteză este de 120. Ar fi derapat din cauza unei denivelări, urmele anvelopelor fiind prezente pe o lungime de peste 250 de metri. 

Articolul continuă după reclamă

Poliția investighează acum de ce șoferul a pierdut controlul bolidului, existând suspiciunea unei curse ilegale de mașini. De altfel, joi dimineață, anchetatorii au anunțat că o a doua mașină ar fi fost implicată în cursă. Un suspect a fost arestat, dar poliţiştii l-au eliberat ulterior, însă i-au confiscat Mercedesul, hainele și telefonul mobil.

Cercetările continuă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Tată şi fiu morţi într-un Porsche 911 GT3 făcut scrum, după o cursă ilegală cu peste 200 km/h. Imagini de groază pe A44, în Germania