Meniu
Search
x

Video Telenovela unui scandal amoros. Povestea de iubire interzisă care i-a adus demisia

Scandal amoros în guvernul Marii Britanie. În plină pandemie, ministrul britanic al Sănătăţii a fost nevoit să îşi dea demisia, după ce a fost surprins sărutându-şi amanta în timpul serviciului. Însă, nu aventura extraconjugală l-a lăsat fără funcţie, ci faptul că a încălcat regula privind distranţarea socială la locul de muncă, pe care Guvenul din care face parte a impus-o.

De Simona Moloiu la 27.06.2021, 22:09
Vezi și

Scandalul amoros din Regat a izbucnit când celebrul cotidian The Sun a publicat o înregistrare video în care ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, căsătorit şi tată a trei copii, şi una dintre consilierele sale, la rândul ei căsătorită, se sărută şi se îmbrăişează chiar în biroul instituţiei.

Filmarea, de numai un minut, a fost suficientă pentru a declanşa un război politic şi mediatic în Marea Britanie. La două zile de la apaţitia înregistrării, Matt Hancock nu a mai avut ce să facă şi şi-a dat demisia. Motivul? Nu a respectat distanţare socială!

Matt Hancock, fost ministru al Sănătăţii: "Înţeleg sacrificiile enorme pe care toată lumea din această ţară le-a făcut, pe care toţi le-aţi făcut, iar noi, cei care facem aceste reguli, trebuie să le respectăm, şi de aceea trebuie să îmi dau demisia".  

În ultimele luni, Matt Hancock a fost puternic contestat pentru modul în care a gestionat pandemia, mai ales că, în ciuda unei campanii de vaccinare de succes, varianta indiană a coronavirusului a dus la o explozie de cazuri în Regat. 

Pe acelaşi subiect

Jonathan Ashworth, membru al Opoziţiei: "Nu poţi avea un ministru al Sănătăţii care să încalce regulile într-o pandemie, atunci când oamenilor le ceri să le respecte". 

O telenovelă care s-a lăsat cu scandal

Annelise Dodds, şefa Partidului Laburist: "Ţineţi cont, trăim timpuri în care bunicii nu îşi pot îmbrăţişa nepoţii, când lucrătorii din Sănătate au făcut eforturi să se asigure că aceste reguli sunt respectate". 

Isprăvile lui Matt Hancock nu au scăpat neobservate nici de regina Elisabeta a doua, care, deşi nu trebuie să se implice în deciziile politice, a lăsat să îi scape o ironie la adresa fostului ministru. 

Regina Elisabeta a II-a: "Tocmai ce am vorbit cu ministrul vostru de la Sănătate, săracul om....".

Nimeni nu ştie când a început idila. Presa britanică scrie că cei doi sunt prieteni buni de 20 de ani, iar anul anul trecut Matt Hancock şi-a angajat discret actuala amantă la minister, iar de atunci a fost nelipsite de la evenimentele oficiale. Lângă el sau cu câţiva paşi în spatele lui Matt Hancock, Gina Coladangelo, a devenit umbra ministrului. 

Prietenii foarte apropiaţi spun acum că relaţia este una foarte serioasă. Matt Hancock a părăsit deja domiciliul conjugal. El este căsătorit de 15 cu iubita din liceu şi au împreună trei copii. I-a spus soţiei că are o aventură cu doar o zi înainte ca imaginile cu sărutul să fie făcute publice. La rândul ei, Gina Coladangelo este căsătorită. Însă în ziua în care presa a publicat filmarea, ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce îşi muta lucrurile din casa estimată la peste două milioane de lire sterline, în care locuia alături de soţ. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Telenovela unui scandal amoros. Povestea de iubire interzisă care i-a adus demisia