Meniu
Search
x

Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie a demisionat. Oficialul fusese surprins sărutându-se cu amanta

Matt Hancock, ministrul Sănătăţii, a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii după ce infidelitatea sa, comisă în timpul pandemiei, a fost interpretată ca o încălcare a regulilor privind distanţarea socială.

De Redactia Observator la 26.06.2021, 21:17

Într-o scrisoare către prim-ministrul Boris Johnson, ministrul spune că guvernul „datorează oamenilor care au sacrificat atât de mult în această pandemie sinceritate când i-a dezamăgit”.

El şi-a reluat scuzele pentru „încălcarea recomandărilor din timpul pandemiei” şi a cerut scuze „familiei mele şi celor dragi”.

Căsătorit de 15 ani

Tabloidul The Sun a publicat vineri, pe prima pagină, imagini luate de pe o cameră de supraveghere, care îl surprindeau pe ministrul Sănătăţii din Marea Britanie, Matt Hancock, căsătorit şi tatăl a trei copii, cum o săruta pe Gina Coladangelo, o veche prietenă, măritată la rândul ei, scrie Mediafax.

Hancock, care este căsătorit de 15 ani, s-a scuzat pentru că a încălcat regulile COVID-19, a cerut presei respectarea vieţii private, iar premierul Boris Johnson a transmis că acceptă scuzele şi consideră cazul închis.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie a demisionat. Oficialul fusese surprins sărutându-se cu amanta