Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Teroare lângă un mall din Rusia: un bărbat a scos puşca şi a omorât trei oameni. O viza pe fosta soţie: atacatorul s-a sinucis

Scene de groază pe străzile din Rusia. Un bărbat înarmat cu o puşcă a început să tragă la întâmplare, în oamenii care intrau într-un mall. Trei persoane au fost ucise astfel.

de Redactia Observator

la 24.11.2022 , 21:06

Potrivit agenţiei de presă rusă TASS, incidentul s-a petrecut în oraşul Krîmsk, în regiunea Krasnodar. Bărbatul a ţinut un prosop pe armă pentru o ascunde şi a început să tragă la întâmplare. A reuşit să ucidă trei persoane, iar apoi s-a sinucis înainte de echipele de intervenţie să ajungă la el.

Prima victimă încerca să o apere pe soţia atacatorului

"Un bărbat neidentificat a deschis focul în apropierea centrului comercial Slavianski din Krîmsk. Procurorul interdistrictual din Crimeea s-a deplasat la fața locului, a fost organizată o inspecție, se stabilesc motivele incidentului", a anunțat biroul procurorului din Teritoriul Krasnodar. Autorităţile ruse anchetează acum cazul.

Vezi și

Potrivit presei ruse, bărbatul care a deschis focul Vladimir Zhirov, iar gestul său ar putea fi pus pe seama şocului pe care l-ar fi avut după ce şi-a pierdut apartamentul în urma procesului de divorţ. Conflictul dintre el şi fosta soţie s-a mutat din tribunal, pe străzile oraşului după ce femeia a refuzat să-i restituie o parte din suma cheltuită. Femeia s-a refugiat în mall-ul respectiv atunci când bărbatul a devenit agresiv.

Acesta a luat apoi o puşcă şi a început să tragă. Prima victimă a murit încercând să o apere pe femeie de atacator. După ce şi-a dat seama ce făcut Vladimir Zhirov a mers în apartamentul cu pricina şi s-a împuşcat înainte de a fi prins de poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Teroare lângă un mall din Rusia: un bărbat a scos puşca şi a omorât trei oameni. O viza pe fosta soţie: atacatorul s-a sinucis