Antena Meniu Search
x

Teroriștii de la Barcelona au vrut să ARUNCE ÎN AER catedrala Sagrada Familia! Ce nu a funcționat în planul teroriștilor

Teroriștii care au atacat oamenii de pe bulevardul Las Ramblas aveau de gând să arunce în aer celebra catedrală Sagrada Familia. Pentru a demonstra puterea răzbunării, tinerii racolați de gruparea ISIS plănuiau să intre în catedrală cu o mașină plină cu butelii și explozibili.

Teroriștii care au atacat oamenii de pe bulevardul Las Ramblas aveau de gând să arunce în aer celebra catedrală Sagrada Familia.

Pentru a demonstra puterea răzbunării, tinerii racolați de gruparea ISIS plănuiau să intre în catedrală cu o mașină plină cu butelii și explozibili.

Potrivit presei locale, teroriștii care au ucis 14 oameni și au rănit peste 100 în atacul din Catalonia plănuiau de fapt să arunce în aer trei dubițe similare cu cea care a spulberat zeci de oameni pe Las Ramblas.

Una dintre acestea era destinată celebrei catedrale Sagrada Familia.

Înainte de a provocat atacul din Barcelona, teroriștii au făcut un test într-o localitate aflată la câteva zeci de kilometri depărtare. Astfel, ei au amplasat mai multe butelii cu gaz în apropierea unei case și apoi au amplasat explozibilul.

O persoană a murit, iar altele au fost rănite, însă dimensiunea exploziei putea fi și mai mare dacă buteliile explodau așa cum au plănuit teroriștii. Din fericire, acestea nu au explodat, iar planul de a arunca în aer trei zone aglomerate din Barcelona a picat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Teroriștii de la Barcelona au vrut să ARUNCE ÎN AER catedrala Sagrada Familia! Ce nu a funcționat în planul teroriștilor