Antena Meniu Search
x

Tigru alb ucide un îngrijitor, familia cere să nu fie eutanasiat animalul: "Oameni sunt destui. Tigri albi au mai rămas câțiva"

Un caz a luat o întorsătură extraordinară la o grădină zoologică din Japonia, unde un îngrijitor a fost ucis de un tigru alb. La cererea familiei, tigrul nu va fi ucis. Mesajul familiei face înconjurul globului.

Un caz a luat o întorsătură extraordinară la o grădină zoologică din Japonia, unde un îngrijitor a fost ucis de un tigru alb.

La cererea familiei, tigrul nu va fi ucis. Mesajul familiei face înconjurul globului.

Îngrijitorul, în vârstă de 40 de ani, angajat al grădinii zoologice Hirakawa, din Kagoshima, a fost găsit inconștient, sângerând, în cușca animalului. El a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Purtătorul de cuvânt al grădinii zoologice unde a avut loc atacul a declarat că tigrul alb, Riku, un mascul în vârstă de 5 ani, a fost sedat după atac, astfel încât poliția să poată derula investigațiile necesare. De asemenea, acesta a spus că la cererea familiei, tigrul nu va fi ucis.

Familia ar fi motivat simplu, că tigrii albi sunt puțini, iar oamenii sunt destui. Mesajul familiei face inconjurul globului.

Atacurile de tigri sunt foarte rare în Japonia. Ultimul a avut loc în urmă cu 10 ani, când tot un îngrijitor al unei grădini zoologice și-a pierdut viața în timp ce hrănea animalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Tigru alb ucide un îngrijitor, familia cere să nu fie eutanasiat animalul: "Oameni sunt destui. Tigri albi au mai rămas câțiva"