Antena Meniu Search
x

Foto Mamă şi fiică, ucise într-un cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri, în SUA

O mamă şi fiica ei au pierit într-un accident teribil, după ce maşina în care se aflau a căzut de pe o stâncă şi a plonjat în gol, într-o râpă adâncă de 30 de metri.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.04.2021, 15:02

Captură video şi fotografia cu cele două victime
Mamă şi fiică, ucise într-un cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri - Twitter/henrykleeKTVU
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Incidentul, sub ochii a zeci de turişti care se aflau în zonă

Maria Teixeira, în vârstă de 64 de ani, și Elizabeth Correia, în vârstă de 41 de ani, au murit sâmbătă, după ce SUV-ul lor a căzut de pe marginea unei stânci. Vechiculul a căzut în gol de la 30 de metri şi s-a înfipt cu botul de pământ, în Golful Bodega, California, în data de 3 aprilie.

Zeci de turişti care se aflau în acel moment în zonă, vizitând punctul pitoresc, au asistat la cumplita tragedie, văzând cu groază cum maşina cade de pe stâncă.

Angajaţii de la Patrularea Drumurilor din California au declarat că SUV-ul pare să fi intrat într-o barieră din lemn dintr-o parcare înainte ca maşina să plonjeze în râpă, potrivit Mirror. Martorii au spus că maşina nu ar fi avut viteză, ba chiar ar fi circulat în condiţii de siguranţă şi nu îşi pot explica nefericitul accident.

"Condoleanțele noastre, suntem alături de familiile lor în acest moment foarte dificil" a declarat purtătorul de cuvânt al șerifului, Misti D. Wood.

Elizabeth era învăţătoare pentru elevi de clasa întâi, dar şi mama ei preda la o școală din Dublin, acolo unde ambele trăiau. Tânăra a învățat 16 ani la școala primară Lydiksen din Pleasanton, iar mama ei Teixeira a lucrat ca directoare la școala primară Montevideo din San Ramon. „Indiferent dacă învățăm de la distanță sau personal, știu că vom avea un an plin de învățare, aventură și distracție împreună” le transmisese învăţătoarea elevilor la început de an.

„Elizabeth a fost una dintre acele cadre didactice care pur și simplu răsfulau entuziasm și dragoste pentru studenți” a spus Hannah Koning, preşedinta Asociaţiei pentru părinţi a şcolilor unde Elizabeth preda, menţionând că aceasta punea întotdeauna elevii pe primul loc.

"Elizabeth fost o prietenă uimitoare, un profesor bun și un om remarcabil. Lumea este mai goală fără ea în ea. Toţi cei care au avut plăcerea să o cunoască îi vor duce lipsa” a spus un apropiat.

"A fost doar o persoană caldă, bună, era atât de zâmbitoare și fericită. A ajutat pe toată lumea", a declarat Erin Aitken, profesor și fost coleg, amintindu-și cât de mândru era Maria Teixeira când fiica ei a devenit profesoară: "A fost o schimbare majoră pentru copiii ei. Și i-a plăcut în mod clar să fie în preajma copiilor."

O anchetă a fost deschisă, potrivit Fox 2, autorităţile vor investiga circumstanţele care au stat la baza producerii tragediei. Biroul șerifului din județul Sonoma se ocupă de ancheta morții care ar putea să dureze între două și trei luni și va include efectuarea autopsiilor, a declarat purtătorul de cuvânt, Misti Wood, când a fost contactat telefonic marți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mamă şi fiică, ucise într-un cumplit accident, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri, în SUA