Antena Meniu Search
x

S-au pozat batjocorind uciderea lui George Floyd și acum plătesc prețul. „Le-a explodat în față!”

Trei adolescenți care au batjocorit uciderea americanului George Floyd într-o filmare postată pe Snapchat au fost arestați în Marea Britanie, sub suspiciunea comiterii unei infracțiuni motivate de ură.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.06.2020, 09:53

  • Adolescenții, care au între 18 și 19 ani, au fost arestați.
  • Atât ei, cât și familiile lor, sunt sub protecția poliției după ce au primit amenințări cu moartea.

Totodată, atât ei, cât și familiile lor, sunt sub protecția poliției după ce toți au primit amenințări cu moartea pentru că și-au bătut joc de o tragedie care a marcat poporul american.

Tinerii, trei britanici din Gateshead cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, nu se așteptau ca parodia lor să primească un asemenea raspuns din partea comunității online.

După ce imaginile în care recreează modul în care George Floyd a fost ucis în Minnesota au devenit virale pe Internet, cei trei au sperat că e suficient să-și șteargă toate profilurile de pe rețelele de socializare, însă s-au înșelat.

„Totul a explodat în fețele lor și au primit amenințări cu moartea. Au fost arestați duminică seară și le-au fost luate telefoanele, tot. Se transformase totul într-o vânătoare de vrăjitoare și au primit unele amenințări cu adevărat urâte - unele dintre ele au vizat membrii familiilor lor, ceea ce nu e deloc corect”, a spus un apropiat al celor trei tineri, pentru Mirror.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » S-au pozat batjocorind uciderea lui George Floyd și acum plătesc prețul. „Le-a explodat în față!”