Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tineri români, accident mortal pe o autostradă din Treviso, Italia. O fată de 19 ani a sfârșit pe loc

Tragedie pe autostrada A4, Roncade și Meolo, în direcția Trieste, Italia, după ce un microbuz în care se aflau doi tineri români a intrat cu viteză într-un TIR staționat în zona de repaus, la kilometrul 407.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.10.2021, 11:23

Nenorocirea a avut loc marți dimineață, în jurul orei 4.30.

Potrivit publicației Treviso Today, o autoutilitară cu numele de înmatriculare românești s-a ciocnit cu un TIR sloven, oprit de-a lungul autostrăzii A4. 

O fată româncă a murit pe loc

În urma impactului devastator, o tânără româncă în vârstă de 19 ani, A.F.M, care se afla în dubă, a murit pe loc. Un alt tânăr, V.I.L., în vârstă de 26 de ani, probabil șoferul autoutilitarei, a fost grav rănit și transportat cu ambulanța la spitalul Angelo din Mestre.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La locul accidentului au intervenit poliția rutieră, ambulanța, pompierii, personalul Autovie Venete și vehiculele de urgență. 

Circulația în zonă a revenit la normal în jurul orei 7:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tineri români, accident mortal pe o autostradă din Treviso, Italia. O fată de 19 ani a sfârșit pe loc