Antena Meniu Search
x

TOP 10 cei mai diabolici criminali în serie ai omenirii!

Minţi bolnave, oameni fără suflet şi dornici doar de a semăna teroare în rândul populaţiei. Top 10 cei mai oribili criminali din istoria omenirii!

1. Gilles de Rais, născut în 1404 

Gilles de Rais a făcut parte din nobilimea franceză, iar înainte de a fi un criminal în serie, a fost căpitan în armata Ioanei d'Arc. A fost acuzat pentru torturarea, violarea şi uciderea a sute de copii, majoritatea dintre ei fiind băieţi! 

Rais ademenea copiii în locuinţa sa, în special băieţi cu părul blond şi ochii albaştri, aşa cum fusese el în copilărie, apoi îi viola, îi tortura şi îi mutila! Acesta prefera băieţii între 6 ani şi 18 ani!

Numărul exact al victimelor lui Rais nu este cunoscut, întrucât majoritatea cadavrelor au fost arse sau îngropate. Numărul crimelor este între 80 şi 200, dar mulţi istorici vorbesc chiar de aproape 600 de victime! 

Documente vechi, păstrate de la judecata lui Rais, arată că unul dintre complicii lui Rais descria acţiunile stăpânului său ca fiind diabolice. 

Henriet, slugarnicul lui Rais, era cel care ademenea copiii în reşedinţa stăpânului. Acesta a povestit cum Rais obişnuia să facă baie în sângele victimelor. 

"Avea o plăcere nebună să-şi vadă victimele cum se chinuie, cum agonizează, dar cea mai mare plăcere a sa era să se scalde în sângele lor! De multe ori îi punea pe servitori să le taie jugulara copiilor pentru ca sângele lor să ţâşnească pe el, iar camera era, deseori, plină de sânge! După ce comitea oribila crimă, Rais era cuprins de durere şi de părere de rău. Începea să plângă şi să se roage la căpătâiul copilului mort, în timp ce servitorii curăţau podeaua de sânge!"

Hainele şi trupurile copiilor erau arse apoi în şemineul casei sale, iar fumul greu şi urât mirositor umplea casa. Miros pe care Rais îl adulmeca încântat!

2. Richard Trenton Chase, născut în 1950

Chase a fost un american care a omorât şase persoane în decurs de o lună, în California. Porecla sa era Vampirul din Sacramento, întrucât după ce îşi omora victimele, le bea sângele şi apoi le mânca. 

Pe 29 decembrie 1977, Chase a comis prima sa crimă. L-a împuşcat pe Ambrose Griffin (51 de ani). A urmat Teresa Wallin, însărcinată în luna a treia, omorâtă tot prin împuşcare. 

I-a mutilat corpul apoi şi a făcut baie în sângele victimei. Pe 27 ianuarie, Chase a comis ultimele sale crime. A intrat în casa lui Evelyn Miroth, iar acolo a dat peste Don Meredith, un vecin al gazdei, pe care l-a împuşcat. A furat portofelul şi cheile de la maşina victimei, dar înainte i-a împuşcat pe fiul lui Meredith, în vârstă de 6 ani, şi pe nepotul acesteia, în vârstă de doar un an şi 10 luni! 

A mai comis o crimă, apoi a mers acasă unde a băut sângele unuia dintre copiii ucişi şi le-a mâncat organele, apoi a aruncat trupurile lor lângă o biserică! Un martor l-a văzut, iar poliţia i-a descoperit amprentele, arestându-l imediat. 

Pe 8 may 1978, a fost condamnat la moarte în camera de gazare. Pe 26 decembrie 1980, una dintre gărzi l-a găsit pe Chase fără suflare în celula sa. Autopsia a arătat că acesta s-a sinucis cu o supradoză de medicamente prescrise de doctorul penitenciarului pentru a scăpa de depresie. 

3. Jeffrey Dahmer, născut în 1960

Dahmer a ucis 17 oameni între 1978 şi 1991. Acesta comitea crime oribile şi a fost acuzat de necrofilie şi canibalism, asta după ce îşi măcelărea efectiv victimele. 

Acesta a comis prima sa crimă pe când avea 18 ani. L-a omorât pe Steven Hicks, un alpinist de 19 ani, pe care l-a ucis după ce l-a invitat la el acasă. "Nu îmi doream să plece", a explicat Dahmer. 

În 1988 a fost arestat pentru că a molestat sexual un băieţel de 13 ani. A făcut 10 luni de închisoare şi a fost eliberat. La scurt timp şi-a început oribilele crime! 

A ucis un băiat de 14 ani, apoi un altul de 19 ani pe care l-a tranşat şi l-a decapitat, păstrându-i craniul ca suvenir! A continuat să comită crime până când a fost prins de poliţie, fiind condamnat la închisoare pe viaţă, în total 937 de ani de detenţie! 

Pe 28 noiembrie 1994, Dahmer şi un alt coleg de celulă, Jesse Anderson, au fost bătuţi până la moarte de un alt deţinut, Christopher Scarver, în timp ce se aflau în sala de forţă. 

4. Albert Fish, născut în 1870

Fish a molestat mai bine de 100 de copii şi a omorât cel puţin cinci dintre ei! Mărturiile crimelor lui sunt de-a dreptul terifiante. Fish obişnuia să-şi chinuie victimele înainte de a le omorâ. 

Le scotea ochii, le tăia gura de la o ureche la alta şi îi lăsa să sângereze până la moarte. Acesta a mărturisit înainte de a fi executat că obişnuia să-şi violeze şi apoi să-şi mănânce victimele! 

5. Andrei Chikatilo, născut în 1936

Chikatilo a fost un ucigaş în serie ucrainean, poreclit şi Măcelarul din Rostov sau "Violatorul în roşu". A omorât cel puţin 53 de femei şi copii între 1978 şi 1990. 

Acesta îşi viola victimele, preferatele sale fiind fetiţele sub 15 ani, apoi le omora. Acesta s-a oprit din odioasele sale crime o perioadă, apoi a revenit omorând şapte băieţi şi două femei în perioada ianuarie-noiembrie 1990. A fost prins când încerca să ademenească alţi copii şi a fost trimis în judecată în 1992. 

La judecată a fost ţinut într-o cuşcă pentru a fi apărat de reacţia familiilor victimelor sale! Rudele celor omorâţi de Chikatilo l-au înjurat şi ameninţat pe toată durata procesului, aceştia cerându-le autorităţilor să-l elibereze pentru a-l executa!

A fost condamnat la moarte prin împuşcare! Pe 14 februarie 1994 a fost executat. 

6. Joachim Kroll, născut în 1933

Kroll, născut în Germania, a fost un criminal în serie, acuzat şi de canibalism. Era cunoscut drept Canibalul din Ruhr, regiunea minieră a Germaniei. 

A fost condamnat pentru 8 crime, dar Kroll a mărturisit că a omorât 13 oameni! Acesta a fost prins şi arestat în 1976 când a răpit o fată de 4 ani, Marion Ketter. Poliţiştii au găsit părţi din corpul copilei în frigider, iar o mână a micuţei fusese gătită! 

Kroll a mărturisit că obişnuia să-şi taie victimele după ce le omora pentru a le mânca! În aprilie 1982 a fost condamnat la închisoare pe viaţă. A decedat în 1991, în urma unui infarct. 

7. Dennis Rader, născut în 1945

Rader este un american care a omorât cel puţin 10 oameni în oraşul Sedgwick, Kansas, între 1974 şi 1991. A fost acuzat pentru omor şi tortură. 

Obişnuia să scrie scrisori cu detaliile înfiorătoare ale crimelor după ce-şi omora victimele, apoi acestea erau trimise poliţiei, ziarelor locale şi televiziunilor. 

În 2005, pe baza scrisorilor sale, a fost prins de poliţie. Şi-a mărturisit toate crimele şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Şi în prezent este închis într-un penitenciar din Kansas. 

8. John Haigh, născut în 1909

A fost un ucigaş în serie din Anglia, care a comis cel puţin şase crime. Acesta i-a uluit pe poliţişti întrucât obişnuia să-şi dizolve victimele în acid sulfuric. Acţiona aşa întrucât ştia că poliţia îl poate închide doar dacă descoperă cadavrul. 

A fost condamat însă pe baza dovezilor şi executat pe 10 august 1949. 

9. Javed Iqbal, născut în 1956

Iqbal a fost un pakistanez despre care se spune că a omorât 100 de băieţi în decurs de doar 18 luni! A fost arestat în 1998 pentru că a abuzat sexual doi tineri în schimbul banilor. 

A fost condamnat, dar a ieşit pe cauţiune. De atunci a început să-şi omoare victimele pentru a nu lăsa dovezi. Îşi racola victimele de pe stradă, apoi le droga, le viola şi, în final, le strangula! Apoi tăia trupurile victimelor în bucăţi şi apoi le arunca în acid clorhidric. După aceea, resturile trupurilor erau aruncate. 

Obişnuia să păstreze drept trofeu hainele victimelor, iar când a ajuns la cea de-a 50-a victimă a hotărât să înceapă să facă şi poze. 

Iqbal a susţinut că nimeni nu a observat dispariţia băieţilor şi că ar fi putut ucide 500 de copii dacă ar fi vrut! 

"Sunt Javed Iqbal, ucigaşul a 100 de copii... Urăsc lumea asta, nu mi-e ruşine de ceea ce am făcut şi sunt pregătit să mor. Nu am regrete, am omorât 100 de copii", a scris Iqbal într-o scrisoare destinată autorităţilor. 

Înainte de a fi condamnat la moarte, Iqbal a fost găsit spânzurat în celula sa. Unul dintre complicii săi a avut aceeaşi soartă. 

10. Ted Bundy, născut în 1946

Theodore Robert Bundy, poreclit Ted Bundy, este unul dintre cei mai faimoşi ucigaşi în serie din istoria SUA. A violat şi ucis tinere femei în mai multe state ale Americii. După mai mult de zece ani, timp în care şi-a negat victimele, Ted Bundy a mărturisit 30 dintre crimele comise, deşi numărul total al victimelor sale este şi astăzi necunoscut. 

Ted Bundy obişnuia să-şi ia victimele cu maşina, apoi le viola şi le omora. Îşi decapita victimele, iar craniile le păstra drept trofeu. Bundy a fost condamnat la moarte, el fiind pus pe scaunul electric pe 24 ianuarie 1989. 

Ultimele sale cuvinte au fost: "Aş dori să le oferiţi dragostea mea prietenilor mei şi familiei!". 

sursa: listerve.com

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » TOP 10 cei mai diabolici criminali în serie ai omenirii!