Antena Meniu Search
x

Tori Bowie, fostă campioană mondială la atletism, a murit. Sportiva din SUA avea 32 de ani. "Avem inima frântă"

Tori Bowie, campioană mondială în 2017 la atletism în proba de 100 m, a încetat din viaţă la vârsta de 32 de ani. Sportiva câştigase de-a lungul carierei şi trei medalii olimpice. 

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 17:18

"Suntem devastaţi să împărtăşim vestea foarte tristă că Tori Bowie a murit. Am pierdut o clientă, prietenă dragă, fiică şi soră. Tori a fost o campioană... un far de lumină care a strălucit atât de puternic! Avem cu adevărat inima frântă şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familie şi prieteni", a notat Icon Management pe twitter.

Şi World Athletics a anunţat decesul sportivei, printr-un mesaj postat în social media.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medialiată de trei ori la Jocurile Olimpice

Tori Bowie a câştigat aurul mondial în 2017 la 100 m şi la ştafetă 4x100 m. În 2015, ea a fost medaliată cu bronz la 100 m, scrie news.ro.

La Jocurile Olimpice, Bowie a urcat pe prim treaptă a podiumului la ştafetă 4x100 m, în 2016, la Rio. Tot în 2016 a câştigt medalia de argint la 100 m şi bronzul la 200 m.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Tori Bowie, fostă campioană mondială la atletism, a murit. Sportiva din SUA avea 32 de ani. "Avem inima frântă"