Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz șocant în Italia! Un român a sechestrat și bătut timp de șase luni o femeie, la Torino. Victima era ținută în frig și în condiții mizere

Un român de 39 de ani a sechestrat și bătut timp de șase luni o femeie, la Torino. Victima a reușit să anunțe poliția după ce bărbatul i-ar fi cerut să meargă împreună la cumpărături.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 19:19

Un român de 39 de ani a sechestrat și bătut timp de șase luni o femeie, la Torino. Victima a reușit să anunțe poliția după ce bărbatul i-ar fi cerut să meargă împreună la cumpărături, scrie presa locală.

Potrivit tgcom24, la început, bărbatul i-a propus femeii, o fostă dansatoare care a rămas pe drumuri din cauza unor probleme financiare, să vină să locuiască în casa acestuia.

Însă, românul avea alte planuri cu femeia. Acesta a închis-o cu lacătul într-o cameră și a violat-o și bătut-o timp de șase luni.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost ținută într-o cameră fără nicio sursă de căldură și în condiții mizere.

Marți, românul i-ar fi cerut victimei sale să-l urmeze la un magazin din centrul orașului, iar femeia a reușit să fugă și să anunțe poliția.

Românul a fost arestat de polițiști.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri externe » Caz șocant în Italia! Un român a sechestrat și bătut timp de șase luni o femeie, la Torino. Victima era ținută în frig și în condiții mizere