Antena Meniu Search
x

Video Trafic aerian paralizat în Spania, din cauza grevei însoţitorilor de bord: Zeci de zboruri anulate şi sute de curse întârziate

Este haos pe aeroporturile internaţionale, în preajma celor mai aşteptate weekend-uri de vară. Aproximativ 50 de zboruri ale unei companii aeriene cunoscute au fost anulate din cauza grevei însoţitorilor de zbor în Spania. De asemenea, 300 de alte zboruri au avut întârziere la plecare sau la sosire.

de Redactia Observator

la 01.07.2022, 14:10

Vezi și

Sunt probleme şi în Franţa, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde aproximativ 10% din zboruri au fost anulate.

Haos şi în alte ţări

Este vorba atât despre curse interne cât şi despre curse externe. Acolo, sindicatele cer o creştere a salariilor de două ori mai mare decât cea oferită de companie. 

Din păcate, dacă nu se va ajunge la o înţelegere, anularea zborurilor ar putea da peste cap vacanţele a milioane de turişti. Lunile iulie şi august sunt considerate, în toate ţările Europei, vârful sezonului de vară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trafic aerian paralizat în Spania, din cauza grevei însoţitorilor de bord: Zeci de zboruri anulate şi sute de curse întârziate