Antena Meniu Search
x

Traficant arestat după ce și-a făcut selfie-uri cu droguri și bani și le-a postat pe rețelele sociale

Un traficant de droguri în vârstă de 29 de ani a fost arestat de Poliție după ce a făcut peste 20.000 de poze cu droguri, bani și alte lucruri scumpe pe care le-a cumpărat cu banii proveniți din narcotice, pe care le-a postat apoi pe rețelele sociale.

Traficant arestat după ce și-a făcut selfie-uri cu droguri și bani și le-a postat pe rețelele sociale
Traficant arestat după ce și-a făcut selfie-uri cu droguri și bani și le-a postat pe rețelele sociale - Daily Mail

Un traficant de droguri în vârstă de 29 de ani a fost arestat de Poliție după ce a făcut peste 20.000 de poze cu droguri, bani și alte lucruri scumpe pe care le-a cumpărat cu banii proveniți din narcotice, pe care le-a postat apoi pe rețelele sociale.

Tânărul care locuiește în orașul Newport din Țara Galilor s-a dat singur de gol în fața polițiștilor.

După ce a postat pe rețelele sociale sute de poze în care apare chiar în mijlocul unei culturi de canabis sau în care arată teancuri uriașe de bani, tânărul traficant a fost reclamat la Poliție de unii dintre cei care au văzut fotografiile.

Astfel, polițiștii au făcut o percheziție în locuința tânărului, ocazie cu care au găsit droguri, bani și bijuterii, dar și cele mai importante probe: peste 20.000 de poze în care suspectul manevrează droguri și bani, sute de videoclipuri și sute de mesaje.

Traficantul de ocazie a fost arestat și condamnat la trei ani de închisoare, iar toți banii, bijuteriile și mașinile pe care le-a cumpărat cu banii proveniți din traficul de droguri au fost confiscate de anchetatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Traficant arestat după ce și-a făcut selfie-uri cu droguri și bani și le-a postat pe rețelele sociale