Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tragedie feroviară în Cehia, soldată cu 4 morţi. Camerele de supraveghere au surprins momentul dramatic în care cele două trenuri se ciocnesc

Tragedie feroviară în Cehia. Patru morţi şi peste 20 de răniţi după ce un tren de pasageri s-a ciocnit frontal cu un marfar. În tren erau aproximativ 300 de călători. Din primele informaţii, vinovat de coliziune ar fi mecanicul trenului de pasageri. 

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 22:28

Camerele de supraveghere au surprins momentul dramatic în care cele două trenuri se ciocnesc în orăşelul aflat la o oră distanţă de capitala Praga. Impactul a fost atât de puternic încât un zgomot asurzitor a zguduit cartierul. În câteva minute, zeci de autospeciale au împânzit zona.

Un vagon plin cu călători, aflat chiar în spatele locomotivei operatorului privat, a sărit de pe şine şi a fost îndoit de impact. Mecanicii celor două locomotive au scăpat cu viaţă, în timp ce evacuarea tuturor pasagerilor în siguranţă a durat câteva ore. 

Vinovat de tragedie ar fi mecanicul trenului de pasageri

Vezi și

"Investigaţia noastră şi criminaliştii au verificat scena accidentului pe tot parcursul nopţii până la ora 7 dimineaţa. Circumstanţele şi cauzele accidentului sunt investigate", a declarat Marketa Janovska, purtătorul de cuvânt al poliţiei. 

Ancheta preliminară a poliţiştilor indică faptul că vinovat de tragedie ar fi mecanicul trenului de pasageri, care a ignorat un semnal luminos şi a trecut pe linia pe care se afla marfarul. Este cel mai grav accident feroviar din Cehia în ultimii 30 de ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Tragedie feroviară în Cehia, soldată cu 4 morţi. Camerele de supraveghere au surprins momentul dramatic în care cele două trenuri se ciocnesc