Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Alpi. Cel puţin 11 persoane au murit în urma avalanşelor care au avut loc în acest weekend

Cel puţin 11 persoane au murit în urma avalanşelor care au avut loc în Alpi, în acest weekend. Printre oamenii care şi-au pierdut viaţa în staţiunile de schi din Austria, Elveţia şi Italia se numără turişti din Noua Zeelandă, China şi Germania. Autorităţile austriece au emis o alertă de grad 4 de avalanşă, al doilea cel mai ridicat nivel. Numai în regiunea Tirol, zăpada a luat-o la vale de pe creste în 30 de locuri.

de Redactia Observator

la 05.02.2023, 20:46

Vezi și

Printre oamenii care au murit în diferite staţiuni de schi se numără turişti din Noua Zeelandă, China şi Germania. Autorităţile austriece au emis o alertă de grad 4 de avalanşă, al doilea nivel, după cel mai ridicat. În ciuda avertismentelor, staţiunile din vestul Austriei sunt pline cu turişti. Poliţia austriacă a anunţat, duminică, cinci decese. Printre cei morţi se numără şi un bărbat de 59 de ani care folosea un plug de zăpadă, în Tirol.

Sâmbătă, un neo-zeelandez de 17 ani, un chinez de 32 de ani şi un german de aproximativ 50 de ani au fost găsiţi fără viaţă. Ei schiau pe trasee în afara celor autorizate. În Elveţia, o femeie de 56 de ani şi un bărbat de 52 de ani au fost ucişi de o avalanşă sâmbătă dimineaţă, în Graubuenden. Ei se aflau alături de încă o persoană, care a scăpat nevătămată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Alpi. Cel puţin 11 persoane au murit în urma avalanşelor care au avut loc în acest weekend