Antena Meniu Search
x

Tratament facial cu melci

O terapie neobisnuita face furori printre tinerele din Japonia. Mastile cu melci vii promit sa revigoreze tenul si sa stearga neplacutele consecinte ale poluarii si alimentatiei nesanatoase de pe chip.

Vezi și

Destul de piperata, o sedinta costa 100 de dolari. Dar merita fiecare banut, dau asigurari proparietarii salonului cosmetic.

Poate parea un cosmar pentru cei mai sensibili, dar terapia cu melci face minuni pentru ten, spun proprietarii cabinetului cosmetic nipon. Crescute special ca sa le faca pe femei frumoase, molustele pot rezolva probleme ale tenului pe care creme scumpe nu le vindeca nici in ani buni de folosinta.

Acneea, spre exemplu, dispare in cateva sedinte. Cateva minute saptamanal sunt suficiente si pentru a sterge orice urma de cuperoza. Ce-i drept, melcii trebuie crescuti cu atentie si hraniti cu legume bio, dar merita. Urmele pe care le lasa in urma contin acid hialuronic, proteine si antioxidanti care ajuta tenul sa se regenereze mult mai repede decat in mod normal si sa retina mai multa apa.

Desi abia a deschis salonul, proprietara spune ca deja nu mai face fata numarului mare de programari. Pentru ca tratamentul sa aiba rezultatul dorit, melcii nu pot fi folositi decat o data pe zi, pentru o singura persoana. O sedinta de cateva minute costa 100 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Tratament facial cu melci