Antena Meniu Search
x

Trei adolescente au murit, iar alta a ajuns în stare gravă la spital, după ce şoferul unei camionete le-a spulberat, în California

Trei adolescente au avut parte de un sfârşit tragic sâmbată seara, când şoferul unei camionete le-a lovit din plin, într-o zonă de deşert din California. Cea de-a patra victimă care a supravieţuit a fost dusă de urgenţă la spital şi se află în stare gravă.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 16:42

Daytona Bronas, Willow Sanchez şi Sandra Mizer
Trei adolescente au murit, iar alta a ajuns în stare gravă la spital, după ce şoferul unei camionete le-a spulberat - New York Post

Cei care au provocat accidentul erau într-o maşină Chevy Silverando din 2002. La scurt timp au ieşit din vehicul şi au plecat în deşert cu lanternele. Un martor care a surprins momentul a declarat că vinovaţii, un bărbat şi o femeie, păreau a fi sub influenţa unor substanţe, când au coborât din vehiculul care a omorât fetele şi au fugit de la locul faptei. 

Două fete se aflau în scaune cu rotile

Potrivit anchetatorilor, cele trei victime care au fost declarate moarte la faţa locului au fost ulterior identificate. Aveau vârste cuprinse între 11 şi 13 ani. Cea care a supravieţuit a fost şi ea identificată, dar poliţiştii nu au făcut public numele fetei. Din primele cercetări se pare că ar fi vorba de o elevă de clasa a opta, în vârstă de 14 ani.

Dintre cele patru fete, două dintre ele erau în scaune cu rotile. În zona accidentului, terenul era acoperit de nisip, iar fetele se deplasau pe o porţiune de asfalt când au fost lovite din plin de şoferul autovehiculului. Potrivit New York Post, nu există trotuare pe drumul respectiv.

‘‘Tocmai ce intraseră în vacanţa de vară, era prima lor oportunitate de a avea petreceri în pijama, de a petrece timpul pe afară, de a se juca, de a fi din nou copii după un an de izolare’’ , a declarat pentru presă administratorul şcolii la care cele patru fete învăţau, Jessica Risler. 

O anchetă a fost deschisă pentru a fi stabilite cu exacttate circumstanţele care au dus la producerea tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei adolescente au murit, iar alta a ajuns în stare gravă la spital, după ce şoferul unei camionete le-a spulberat, în California