Meniu
Search
x

Trei morţi după ce o dubă s-a răsturnat în Austria. Bărbaţii erau migranţi ilegali şi fugeau de poliţia de frontieră

Trei migranţi ilegali au fost ucişi şi alţi câţiva răniţi, sâmbătă, în Austria, când duba în care se aflau şi care încerca să scape de poliţia de frontieră s-a răsturnat, relatează agenţia de presă austriacă APA, citată de AFP.

De Antonia Roşu la 13.08.2022, 17:09

Accidentul s-a produs în Burgenland, în apropiere de graniţa cu Ungaria. Douăzeci de persoane, inclusiv copii, erau înghesuite în spatele camionetei. Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi, iar şoferul a fost arestat, potrivit APA.

O reţea introducea ilegal imigranţi în ţară

Ministerul austriac de Interne a anunţat, în luna mai, distrugerea unei reţele care a introdus ilegal zeci de mii de imigranţi, în principal sirieni, din Ungaria în Austria, conform news.ro.

În 2015, 71 de cadavre, inclusiv ale unor copii, au fost găsite într-un camion sigilat în care se sufocaseră. Se pare că aceştia muriseră în timpul tranzitului către Ungaria, dar au fost descoperiţi pe partea austriacă a graniţei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trei morţi după ce o dubă s-a răsturnat în Austria. Bărbaţii erau migranţi ilegali şi fugeau de poliţia de frontieră