Antena Meniu Search
x

Video Trei morţi şi zeci de case distruse, bilanţul unei explozii puternice, în SUA. Mai multe persoane ar putea fi prinse sub dărâmături

Cel puţin trei persoane au murit, iar aproape 40 de locuinţe au fost avariate după o puternică explozie produsă într-un oraş din statul american Indiana.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 08:34

Vezi și

Numărul victimelor ar putea fi mai mare, deoarece echipele de salvare nu au putut intra în unele din casele avariate, considerate instabile. 

11 din aceste clădiri au fost deja declarate nelocuibile. Resturile casei în care s-a produs deflagraţia sunt răspândite pe o rază de 30 de metri. 

Şocul a fost resimţit la distanţe destul de mari, iar oamenii cuprinşi de panică au ieşit din case, de teamă că se vor prăbuşi. Cauza exploziei nu a fost încă stabilită. Agenţii federali au început investigaţiile, în colaborare cu compania locală de distribuţie a gazului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Trei morţi şi zeci de case distruse, bilanţul unei explozii puternice, în SUA. Mai multe persoane ar putea fi prinse sub dărâmături