Antena Meniu Search
x

Video Trei oameni au sfârşit îngropaţi de vii, după o alunecare de teren provocată de ploile torenţiale în Elveţia. Furtunile au făcut prăpăd în toată ţara

Furtunile fac victime în Europa. O alunecare de teren, provocată de ploile torenţiale, a luat viaţa a trei oameni în sudul Elveţiei. Pompierii încearcă cu disperare să găsească încă o persoană dispărută în râurile învolburate. La vecinii italieni, grindina cât mingile de tenis a găurit acoperişurile caselor, iar mai multe străzi au fost înghiţite complet de ape. 

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 20:12

S-a rupt cerul în regiunea Piemont din nordul Italiei. În staţiunea Noasca, a plouat fără încetare timp de 10 ore. Apele au luat maşinile localnicilor şi au acoperit drumurile. Meteorologii au înregistrat 150 de litri pe metru pătrat. 

Furtunile au făcut prăpăd şi în Germania

Potopul a lovit Germania chiar în timp meciului de la Campionatul European, dintre ţara gazdă şi Danemarca. Partida a fost suspendată temporar în minutul 35. Prin acoperişul arenei din Dortmund, puhoaiele au început să curgă. Unii fani au părăsit stadionul. 

Vezi și

Furtunile au făcut prăpăd şi în Elveţia. În sudul ţării, 3 oameni şi-au pierdut viaţa, după ce au fost prinşi într-o alunecare de teren. Pompierii încearcă să găsească în apele învolburate încă o persoană care se afla alături de ei. 

În Franţa, 28 de departamente se află sub cod portocaliu de furtuni şi vijelii. În mai multe zone, zeci de copaci au fost puşi la pământ, iar mai multe gospodării au fost inundate. 

Meteorologii avertizează că vremea poate avea manifestări extreme şi în următoarea perioadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri externe » Trei oameni au sfârşit îngropaţi de vii, după o alunecare de teren provocată de ploile torenţiale în Elveţia. Furtunile au făcut prăpăd în toată ţara