Antena Meniu Search
x

Trei persoane au fost ucise într-un atac armat la o fabrică din Maryland. Suspectul şi un poliţist au fost răniţi în schimbul de focuri

Atac armat la o fabrică de materiale de construcţii din Maryland. Un bărbat a împuşcat mortal trei colegi. Suspectul şi un poliţist au fost răniţi în schimbul de focuri care a urmat.

de Cristina Dimulescu

la 10.06.2022, 10:09

Trei persoane au fost ucise într-un atac armat la o fabrică din Maryland.
Trei persoane au fost ucise într-un atac armat la o fabrică din Maryland. - Twitter

Un bărbat de 23 de ani a împuşcat, joi, patru persoane, trei mortal, într-o fabrică de materiale de construcţii din vestul Marylandului, apoi a fugit de la faţa locului. 

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 14:30 la fabrica Columbia Machine din Smithsburg, la circa 100 de km nord de Washington D.C.

Un poliţist şi suspectul au fost răniţi şi internaţi în spital

Poliţia din oraşul apropiat, Smithsburg, a ajuns prima la fabrică şi a descoperit o victimă pe un câmp din apropierea fabricii. În urma descrierii suspectului şi a vehiculului său, atacatorul a fost găsit de poliţişti în timp ce conducea la aproximativ 8 kilometri de fabrică. A urmat un schimb de focuri, iar un poliţist şi atacatorul au fost răniţi. 

Pe acelaşi subiect

Când poliţiştii au mers să oprească vehiculul, suspectul a început imediat să tragă mai multe gloanţe în poliţişti. Starea poliţistului rănit este bună, iar suspectul continuă să fie tratat, a declarat şeriful din comitatul Washington, Douglas W. Mullendore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victimele şi suspectul erau colegi de muncă 

Anchetatorii nu au stabilit încă motivul incidentului. Victimele şi suspectul erau angajaţi ai Columbia Machine, o companie care produce echipamente pentru produse din beton.

Acesta este al 254-lea episod de împuşcături în masă din acest an în Statele Unite, ţara fiind pe cale să egaleze sau chiar să depăşească numărul total înregistrat anul trecut, potrivit Arhivei pentru violenţa cu arme.

Incidentul are loc în contextul în care Camera Reprezentanţilor a adoptat mai multe proiecte de lege care vizează reforma armelor, însă aceste proiecte au şanse mici să fie aprobate de Senat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trei persoane au fost ucise într-un atac armat la o fabrică din Maryland. Suspectul şi un poliţist au fost răniţi în schimbul de focuri