Meniu LIVE
Search
x

Galerie foto Trei persoane au murit și alte 50 au fost rănite, după ce un tren cu 200 de pasageri a deraiat în Missouri

Accident feroviar grav în Missouri, Statele Unite. Trei oameni au murit și cel puțin 50 au fost răniți, după ce un tren, care circula pe ruta Los Angeles-Chicago, a deraiat.

De Redactia Observator la 28.06.2022, 11:17

Accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată nesemnalizată, după ce trenul a lovit o basculantă. În urma impactului, opt vagoane și două locomotive au sărit de pe șine.

Trei persoane au murit şi 50 au fost rănite

Incidentul a avut loc la ora locală 13:42, potrivit companiei de căi ferate Amtrak. La spitalele din zonă au ajuns peste 40 de pacienţi însă sunt aşteptaţi şi mai mulţi, scrie Sky News.

"Sunt mai mult răniţi şi putem confirma că au fost trei decese, două în tren şi unul înbasculantă", a declarat purtătorul de cuvânt al patrulei de autostrăzi din Missouri, Justin Dunn, în în cadrul unei conferinţe de presă,

Pe acelaşi subiect

În tren erau peste 200 de pasageri şi angajaţi ai companiei. Consiliul naţional pentru securitatea transportului (NTSB), o agenţie federală, a anunţat că a deschis o anchetă. Ancheta cu privire la circumstanţele acestui accident este "în stadiul preliminar", a informat Justin Dunn.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trei persoane au murit și alte 50 au fost rănite, după ce un tren cu 200 de pasageri a deraiat în Missouri