Antena Meniu Search
x

Video Trump a lipsit de la prima dezbatere a candidaţilor republicani: "Nu cred că este corect să merg. Conduc cu 50, 60 chiar 70 de puncte"

Tensiunea creşte în Statele Unite. Trump a lipsit de la prima dezbatere a candidaţilor republicani la alegerile prezidenţiale. Fostul preşedinte se va preda la o închisoare din Georgia, în cazul fraudelor electorale de care este acuzat. Într-un interviu, a spus, însă, că se va întoarce triumfător la Casa Albă, anul viitor. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 20:52

Vezi și

Fostul preşedinte al Statelor Unite a acordat, însă, un interviu omului de televiziune Tucker Carlson, fosta vedetă a televiziunii Fox News, care mărturisea că îl ura pe Trump. Acum, Trump i-a explicat de ce nu a participat la dezbatere. 

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Nu cred că este corect să merg la dezbatere când conduc cu 50, 60, un sondaj spune chiar 70 de puncte (n.r. în sondajele de opinie).  

Donald Trump a vorbit pe larg despre criza economică şi politica externă din Statele Unite şi a promis că va schimba lucrurile în bine anul viitor - nu se îndoieşte că va ajunge din nou la Casa Albă. 

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Eu reprezint pe toată lumea. Nu doar republicanii sau conservatorii, eu reprezint pe toată lumea, sunt preşedintele tuturor. 

Pe acelaşi subiect

Republicanul l-a criticat dur pe Joe Biden şi a spus în repetate rânduri că acesta nu mai este capabil să conducă ţara. 

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Avem un preşedinte care nu poate să pună cap la cap două propoziţii, care nu poate să vorbească, nu poate să meargă. Joe Biden cel strâmb este groaznic, este cel mai slab preşedinte din istoria ţării noastre. 

Contre dure între candidații republicani la prezidențiale, în alegerile interne

Cei opt candidaţi republicani care au participat la dezbatere au ajuns şi ei la aceeaşi concluzie: Joe Biden nu mai poate câştiga alegerile prezidenţiale de anul viitor. A fost, însă, unul dintre puţinele subiecte cu care politicienii au fost deacor.d 

Mike Pence, fost vicepreşedinte al SUA: Joe Biden a slăbit această ţară atât pe plan intern cât şi pe plan extern. 

Republicanii, printre care fostul vicepreşedinte Mike Pence şi Nikki Haley, singura femeie aflată acum în cursa pentru alegerile prezidenţiale, şi-au adresat comentarii usturătoare. 

Nikki Haley, candidat republican: Sub conducerea ta, America nu o să fie în siguranţă. Nu ai niciun fel de experienţă în afacerile externe şi se vede. 

Mike Pence, fost vicepreşedinte al SUA: ​Acum nu avem timp să învăţăm la locul de muncă. Nu avem nevoie de începători. Nu avem nevoie să aducem oameni fără experienţă. 

Cei opt candidaţi nu au vorbit, însă, de rău, despre Donald Trump. Întrebaţi dacă îl vor susţine la alegeri, toţi au ridicat mâna în semn de solidaritate cu el. Deocamdată, viitorul lui Trump în politică este incert. Se va preda la o închisoare din Georgia în ancheta acuzaţiilor de fraudă de la ultimele alegeri prezindenţiale. El va putea rămâne în libertate până la proces în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Trump a lipsit de la prima dezbatere a candidaţilor republicani: "Nu cred că este corect să merg. Conduc cu 50, 60 chiar 70 de puncte"