Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trump şi Vance trec la atac după anunţul retragerii lui Biden: Kamala Harris l-a ajutat pe Biden să-şi ascundă sănătatea în declin

Alegeri SUA 2024. Donald Trump şi partenerul său de tandem, J.D. Vance, au atacat cu înverşunare duminică bilanţul lui Joe Biden şi Kamala Harris, după anunţul retragerii preşedintelui democrat din cursa pentru Casa Albă, notează AFP, citat de Agerpres. 

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 11:21

Trump şi Vance trec la atac după anunţul retragerii lui Biden: Kamala Harris l-a ajutat pe Biden să-şi ascundă sănătatea în declin
Trump şi Vance trec la atac după anunţul retragerii lui Biden: Kamala Harris l-a ajutat pe Biden să-şi ascundă sănătatea în declin - Getty Images

"Coruptul de Joe Biden nu era apt să candideze la postul de presedinte şi cu siguranţă nu este apt nici să ocupe această funcţie, şi nu a fost niciodată!", a reacţionat Trump pe reţeaua sa socială. "Pe oricine va alege stânga de acum înainte va fi la fel", a adăugat candidatul republican.

J.D. Vance, care va deveni vicepreşedinte dacă republicanii vor câştiga alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, a spus că Joe Biden a fost "cel mai prost preşedinte din viaţa" (sa).

De asemenea, el a atacat-o imediat pe vicepreşedinta Kamala Harris, pe care Joe Biden a spus că o sprijină pentru a-l înlocui şi a deveni candidata democraţilor.

Articolul continuă după reclamă

Kamala Harris l-a "însoţit" pe toată durata mandatului său, a declarat J.D. Vance. "Ea este responsabilă pentru toate aceste eşecuri şi a minţit timp de aproape patru ani în legătură cu abilităţile mentale ale lui Biden", a mai spus senatorul de Ohio.

"Nu numai că Harris ar fi un dezastru la Casa Albă, dar l-a ajutat pe Biden să-şi ascundă sănătatea în declin în timpul mandatului său, ceea ce îi distruge credibilitatea", a atacat şi Partidul Republican.

Cu Kamala Harris va fi "chiar mai rău" decât cu Joe Biden, a subliniat echipa de campanie a lui Donald Trump. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Trump şi Vance trec la atac după anunţul retragerii lui Biden: Kamala Harris l-a ajutat pe Biden să-şi ascundă sănătatea în declin