Antena Meniu Search
x

Video Trupele speciale au dat asaltul la un hotel din Marea Britanie, după ce un bărbat în echipament de luptă şi-a scăpat pistolul pe jos

Un echipaj de 20 de polițiști înarmați a intervenit în urma unei sesizări la hotelul Holiday Inn Express, după ce recepționerii au surprins pe camerele video cum un bărbat îmbrăcat în haine de luptă și-a scăpat arma la intrarea în hotel.

de Redactia Observator

la 05.06.2021, 19:09

Poliţişti înarmaţi
Trupele speciale au dat asaltul la un hotel din Marea Britanie, după ce un bărbat în echipament de luptă şi-a scăpat pistolul pe jos - Profimedia

Camerele video l-au surprins pe bărbat când a intrat în hotel, moment în care arma i-a scăpat din buzunar. O femeie care a surprins momentul a fugit speriată în cameră, iar personalul de la recepţia hotelului a sunat imediat la poliție.

În jurul orei 9:40, un echipaj format din 20 de polițiști în echipament de protecţie au intrat în hotel, înarmați. Bărbatul a fost reţinut la faţa locului, potrivit The Sun.

„Tipul fumase afară. Când s-a întors, i-a căzut arma pe podea. Puteți vedea din filmări că avea o greutate reală. A ridicat arma şi s-a prefăcut de parcă nimic nu s eîntâmplase, dar o clientă care era acolo a văzut. Era atât de speriată. Arma ar fi putut să se descarce în orice moment. Dacă lovea pe cineva. Recepţia a verificat înregistrările video apoi a sunat la poliţie. Erau atât de mulţi ofiţeri înarmaţi. Au continuat să vină şi părea că lucrurile sunt serioase” povesteşte un martor.

O femeie a fost văzută pe camerele de supraveghere intrând în hotel, aproape de gara din Stratford, în estul Londrei, cu doar câteva momente înainte de sosirea bărbatului. Individul era îmbrăcat în haine de luptă, purta o beretă și avea mustață, unii martori asemănându-l cu dictatorul irakian executat, Saddam Hussein.

„Nu suntem în măsură să comentăm deoarece aceasta este o chestiune de poliție”, au declarat angajaţii de la complexul Holiday Inn Express. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trupele speciale au dat asaltul la un hotel din Marea Britanie, după ce un bărbat în echipament de luptă şi-a scăpat pistolul pe jos