Antena Meniu Search
x

Oroare în piscină. O maşinărie defectă a creat un 'tsunami' de peste 3 metri înălţime, valul uiraş s-a prăbuşit peste oameni (Video)

Clipe de groază într-un parc acvatic din China, după ce o maşinărie care făcea valuri într-o piscină s-a defectat şi a creat un 'tsunami' artificial. Valul de peste 3 metri înălţime a rănit zeci de oameni.

În total 44 de oameni au avut nevoie de îngrijri medicale
Oroare în piscină. O maşinărie defectă a creat un 'tsunami' , val de peste 3 metri prăbuşit peste oameni - Twitter

Clipe de groază într-un parc acvatic din China, după ce o maşinărie care făcea valuri într-o piscină s-a defectat şi a creat un 'tsunami' artificial. Valul de peste 3 metri înălţime a rănit zeci de oameni.

44 de oameni au ajuns la spital, după ce un 'tsunami' de peste 3 metri înălţime cauzat de o maşinărie defectă s-a prăbușit peste ei într-o piscină din Shuiyun Water Park, în China.

În înregistrările publicate pe reţelele de socializare, turiştii pot fi auziți cum ţipă speriaţi în timp ce muntele de apă vine spre ei, forțându-i să înoate pentru a se salva.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul s-a produs în pe 29 iulie.

Valul imens a rănit zeci de oameni, atât în piscină, cât şi în afara ei, chiar dacă mulţi au încercat să fugă din calea lui. În total, 44 de oameni au avut nevoie de îngrijri medicale, dintre care trei au rămas spitalizaţi, scrie The Sun.

Imediat după incident, piscina a fost închisă 24 de ore, timp în care maşinăria defectă a fost reparată. Drept urmare, reprezentanţii parcului au anunţat că sunt gata să redeschidă piscina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Oroare în piscină. O maşinărie defectă a creat un 'tsunami' de peste 3 metri înălţime, valul uiraş s-a prăbuşit peste oameni (Video)