Antena Meniu Search
x

Turcia a înregistrat 40.806 de noi cazuri Covid în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei

Turcia a înregistrat 40.806 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.04.2021, 21:15

Doi muncitori din Istanbul dezinfectează
Turcia a înregistrat 40.806 de noi cazuri Covid în ultimele 24 de ore - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cazurile s-au înmulţit de când Guvernul a relaxat măsurile de combatere a pandemiei la începutul lui martie, motiv pentru care Turcia reintroduce măsurile de distanțare socială, potrivit news.ro. 

Oficialii turci au impus interdicții în ceea ce priveşte adunările cu un număr crescut de persoane chiar după ce, zilele trecute ţara a anunţat peste 37.000 de cazuri noi de coronavirus într-o singură zi.

Localnicii se așteaptă însă ca restricțiile să afecteze adunările tradiționale din următoarea lună sfântă a Ramadanului. Mai exact, preşedintele Tayyip Erdogan a anunţat o înăsprire a măsurilor, inclusiv reîntoarcerea la carantina naţională de weekend pentru Ramadan care începe din 13 aprilie. 

Numărul total de cazuri este de 3,35 de milioane, conform cifrelor oficiale. În ultimele 24 de ore au murit 176 de persoane, numărul total al victimelor fiind de 31.713. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Turcia a înregistrat 40.806 de noi cazuri Covid în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei