Antena Meniu Search
x

O vacanta la parcul de distractii Legoland, din Germania, 700 de euro pentru toata familia

Cel mai apropiat parc este in Germania si asta inseamna ca pretul unui sejur este acceptabil, adica o familie cu un copil pana in 12 ani ar trebui sa aiba pregatiti 700 de euro pentru trei nopti.

Vezi și

Trebuie sa va inchiputi ca e vorba de un parc de distractii, foarte mare, cam cat 26 de terenuri de fotbal puse unul langa altul.

Toata acesta suprafata este impartita in opt zone tematice. Nu conteaza ce varsta aveti, pentru ca fiecare zona este impartita in asa fel incat veti fi non-stop un explorator in adevaratul sens al cuvantului.

Principala atractie, spun administratorii parcului este Lego Miniland, adica orasele europene si peisaje faimoase reproduse extrem de fidel, construite la o scara de 1 la 20.

Si asta nu e tot, caci toate animalele, personajele sau masinile prind viata printr-o simpla apasare de buton. Pe langa Miniland, mai este o zona dedicata celor care sunt pasionati de experimente si cercetari.

Nu lipseste nici locul unde cei dornici de senzatii tari pot avea parte de ele. De altfel, si numele este sugestiv: Lego Extreme. Sunteti dornici sa incercati viata cavalerilor si a domnitelor din povesti? Atunci va invit in tinutul Cavalerilor. Vreti sa intrati in lumea lui Indiana Jones? Sa descoperiti viata in jungla? Pasiti in Adventure Land.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O vacanta la parcul de distractii Legoland, din Germania, 700 de euro pentru toata familia