Antena Meniu Search
x

UITE-L CUM ZBOARĂ! Barack Obama, filmat într-o ipostază cu totul neobişnuită (VIDEO, GALERIE FOTO)

Imagini inedite au apărut cu Barack Obama. Aflat într-un concediu mai lung, după plecarea de la Casa Albă, ex-preşedintele american face sport extrem.

Vezi și

Imagini inedite au apărut cu Barack Obama. Aflat într-un concediu mai lung, după plecarea de la Casa Albă, ex-preşedintele american face sport extrem.

Un video spectaculos, cu Barack Obama făcând sport extrem, a fost filmat în timpul vacanţei pe care fostul preşedinte american o petrece în Caraibe. Ex-liderul de la Casa Albă e oaspetele miliardarului Richard Branson, pe insula lui privată.

Obama, 55 de ani, a fost surprins făcând kite-surfing. Se pare că fostul preşedinte a luat mai întâi câteva lecţii, înainte de a ieşi în larg. Apoi a fost văzut în barca miliardarului şi, la scurt timp, a tăiat valurile cu placa de surf.

Pe acelaşi subiect

Zâmbitor, Obama a fost văzut făcând salturi spectaculoase. I s-a alăturat apoi şi Richard Branson, pasionat şi el de sporturile extreme.

Barack Obama şi familia sa au plecat în concediu imediat după ce au predat ştafeta lui Donald Trump, la Casa Albă, pe 20 ianuarie. Fostul preşedinte s-a dus mai întâi în California. Apoi l-a vizitat pe Richard Branson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » UITE-L CUM ZBOARĂ! Barack Obama, filmat într-o ipostază cu totul neobişnuită (VIDEO, GALERIE FOTO)