Antena Meniu Search
x

O mamă a postat pe internet ultima fotografie cu fiul său, mort după o supradoză de droguri

O mamă din Delaware, Statele Unite, a împărtășit ultima fotografie pe care a făcut-o cu fiul său, decedat în urma unei supradoze de droguri. 

de Redactia Observator

la 22.02.2019, 08:14

O mamă din Delaware, Statele Unite, a împărtășit ultima fotografie pe care a făcut-o cu fiul său, decedat în urma unei supradoze de droguri. 

Andrew Jugler, în vârstă de doar 29 de ani, a murit după o combinație fatală de Xilazină, un sedativ, și Fentanil, un analgezic opioid. Bărbatul se luptase opt ani cu dependența care avea în cele din urmă să-i aducă sfârșitul, în luna octombrie a anului trecut. 

Sfâșiată de durere, mama tânărului, Nora Sheehan, a decis să facă publică ultima fotografie pe care a făcut-o cu fiul ei, într-o încercare de a atrage atenția asupra impactului devastator pe care îl are "criza opioidelor" din America.

"Ținându-mi fiul mort în brațe, aceasta este imaginea depedenței. Asta se întâmplă", a scris femeia. 

Ultima imagine cu fiul mort

De-a lungul timpului, aceasta a încercat de mai multe ori să-l introducă în programe de reabilitare, însă fără succes. 

A sărit din mașină, în drum spre detoxificare

"În timp ce conduceam spre un centru de detoxificare a deschis ușa mașinii, la aproape 100 de kilometri la oră, și s-a aruncat singur din ea", a povestit femeia, citată de Daily Mail.

"Am oprit și am început să țip. L-am întrebat în acel moment unde vrea să fie îngropat", a mai spus Nora.

Pe 7 octombrie 2018, bărbatul a încetat din viață, după un cocktail fatal de substanțe. 

"Nu am putut să-l plâng până când nu l-am văzut. Până în acel moment am tot sperat. Mi-au zis să mă pregătesc, trupul lui stătuse afară după deces, la temperaturi înalte. Nici nu m-am gândit la asta. Am vrut să-l țin în brațe pentru ultima oară", a mărturisit ea. 

Femeia speră ca mesajul ei să ajungă cât mai departe, în comunitățile devastate de droguri. "Sper că această imagine va ajunge la dependenți, dar cel mai mult sper ca noi toți, restul, să nu mai fim orbi la tot ce se întâmplă", a spus Nora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O mamă a postat pe internet ultima fotografie cu fiul său, mort după o supradoză de droguri