Antena Meniu Search
x

Ultima imagine surprinsă în telecabină, înainte de producerea tragediei din Italia

Zâmbete și bucuria de a fi împreună, sunt cuvintele care descriu perfect ultima fotografie cu familia Cohen, înainte de producerea tragediei din Italia. Singurul supraviețuitor este un băiețel de cinci ani.

de Redactia Observator

la 25.05.2021, 12:49

Ultima imagine surprinsă în telecabină, înainte de producerea tragediei din Italia
Ultima imagine surprinsă în telecabină, înainte de producerea tragediei din Italia - Facebook

Italienii sunt în șoc în urma tragediei din Alpi, unde 15 oameni au murit după prăbușirea unei telecabine. Singurul supravieţuitor este un copil israelian de 5 ani, internat în stare critică în spital.

Cinci grupuri de persoane s-au urcat în cabina telefericului prăbușit duminică în Italia, inclusiv două cupluri cu copii mici. Două familii întregi au murit în tragedia care a șocat și îndurerat Italia.

Printre victime se numără și familia Cohen. Amit Biran avea de 30 de ani și se mutase la Pavia în 2018 pentru a studia medicina, alături de soția sa și de cei doi fii, Tom și Eitan. Fiul cel mic de doar doi ani, care s-a născut în Italia, a murit în urma tragediei. Alături de ei, în excursie, se mai aflau și străbunicii Yitzhak și Barbara Cohen veniți din Israel. Singurul supraviețuitor este Eitan, în vârstă de cinci ani. Când a ajuns, în stare gravă, la spitalul pentru copii din Torino, plângea și repeta: „Lasă-mă în pace, lasă-mă în pace!”. 

"Yitzhak și Barbara Cohen, alături de strănepoții lor Eitan și Tom și tatăl lor Amit. Yitzhak și nepotul său Eitan, în vârstă de cinci ani, singurul supraviețuitor după prăbușirea telecabinei. Yitzhak și Barbara veniseră din Israel pentru a-și vizita familia. Cu violențele din Israel, nu ne-am gândit nicio clipă că o asemenea tragedie s-ar putea întâmpla, aici, în Italia", a transmis sora lui Amit, publicând ultimele fotografii cu familia sa în viață. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

14 persoane au murit în nordul Italiei, după ce o telecabină s-a prăbuşit. Printre victime sunt şi copii. Tragedia a avut loc în staţiunea Stresa din regiunea Piemont, pe malul lacului Maggiore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ultima imagine surprinsă în telecabină, înainte de producerea tragediei din Italia