Antena Meniu Search
x

Ultimele pregătiri pentru carnavalul de la Rio

Când spune Rio automat ne gândim şi la celebrul carnaval brazilian. E cel mai mare şi mai spectaculos din lume şi începe în mai puţin de 9 zile. Aşa că pregătirile sunt în toi.

Vezi și

Când spune Rio automat ne gândim şi la celebrul carnaval brazilian. E cel mai mare şi mai spectaculos din lume şi începe în mai puţin de 9 zile. Aşa că pregătirile sunt în toi. 

Paradele de pe celebrul Sambadrom din Rio sunt întotdeauna spectaculoase: care alegorice impresionante, muzică antrenantă şi dansatori cu coregrafii inedite.

Puţini ştiu însă de cât timp este nevoie pentru ca totul să fie impecabil în acele câteva zile. Şi cât de mulţi oameni lucrează departe de lumina reflectoarelor. Aşa că pregătirile pentru RIO 2015 sunt în toi.

Cea mai mare agitaţie este acum în atelierele de croitorie ale şcolilor de samba din Rio.

Suntem deja în stadiul final. Costumele sunt deja distribuite participanţilor şi lucrăm şi pentru invitaţii speciali care ne vor însoţi la paradă. Au venit şi ei să-şi ia costumele.

12 şcoli de samba vor avea reprezentanţii la marele carnaval. Fiecare are o temă anume şi o coregrafie ce trebuie respectate cu sfinţenie. Culorile sunt de asemenea stabilite dinainte. La fel şi forma carului alegoric.

Carele alegorice sunt acum pregătite, ne ocupăm de lumini, ceea ce înseamnă că suntem în stadiul final al pregătirilor. Aşa că aşteptăm să vină ziua cea mare ca să prezentăm marele nostru spectacol.

Carnavalul de la Rio începe pe 13 februarie şi este considerat cel mai mare carnaval din lume, pentru că are zilnic câte două milioane de spectatori pe străzi. Evenimentul durează şase zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ultimele pregătiri pentru carnavalul de la Rio