Antena Meniu Search
x

Foto Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”

O mamă a doi copii din Anglia și-a luat viața în mod tragic, după o ceartă prin mesaje cu soțul ei, cu care trăia sub același acoperiș, însă se afla în acel moment într-o altă cameră.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.05.2021, 15:14

Amanda Sedgwick și-a luat viața la 49 de ani
Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!” - Facebook

Amanda Sedgwick, în vârstă de 49 de ani, i-a trimis soțului ei un mesaj în care i-a scris „ai câștigat” înainte de a-și lua propria viață. 

Într-o declarație, mama ei, Pamela, a spus: „Îmi este atât de dor de fiica mea, încât este greu să spun în cuvinte cât de mult îmi este dor de ea”.

O anchetă cu privire la moartea mamei, la Doncaster Coroners Court, a aflat că cei doi soți aveau probleme în căsnicie de mai mulți ani, scrie YorkshireLive.

Mama a doi copii s-a sinucis înghițind mai multe pastile

Pe acelaşi subiect

Un echipaj de ambulanță a fost chemat la ora 22:40, după ce soțul ei a găsit-o fără viață la etaj, pe un pat, însă era deja prea târziu ca femeia să fie readusă la viață.

Medicul legist Charles Wilson a declarat în instanță că femeia ar fi murit cu câteva ore înainte ca paramedicii să ajungă la fața locului.

Cauza de deces a fost notată în raport drept toxicitate medicamentoasă din cauza supradozajului cu medicamentele prescrise.

Salvatorii de pe ambulanță au sesizat că bărbatul era băut la momentul tragediei.

Ancheta ulterioră a scos la iveală mai multe pachete de medicamente într-un coș de gunoi și o conversație prin mesaje între Amanda și soțul ei în acea noapte, în timp ce se aflau în casă.

Soțul ei a fost anchetat, dar eliberat și nu i-au fost aduse acuzații.

Schimbul de mesaje între Amanda și soțul ei

În noaptea fatidică, Amanda și soțul ei își trimiteau texte reciproc din camere separate, în care își aduceau reproșuri pentru căsnicia lor eșuată.

La ora 19.00 Amanda a trimis un mesaj în care a scris: „Ai câștigat”.

Câteva minute mai târziu, la ora 20.09, soțul ei a răspuns să spună: „Aș muri destul de fericit chiar acum, deci nu (sic) ...tu ai câștigat”.

Amanda a răspuns la ora 20:22 ca să spună: "Prea târziu, ți-am luat-o înainte. Ai câștigat".

Apoi a adăugat: „Iubesc că astea au fost ultimele tale cuvinte pentru mine”.

El a răspuns la scurt timp să spună „Nu-mi pasă”, adăugând mai târziu: „Prețuiește-le”.

În ultimul ei mesaj trimis soțului ei la 20.27, Amanda a spus: „Nu credeam că se va întâmpla asta vreodată. Nu m-am gândit niciodată că un bărbat mă va aduce atât de rău. Bravo, ești mult mai bun decât mine."

Corpul ei a fost găsit la 22:40 în acea noapte, când soțul ei a sunat la 999.

Cuplul avea probleme în căsnicie din cauza alcoolului

Într-o declarație pregătită în prealabil, citită la anchetă, soțul ei a negat răspunderea pentru moartea ei.

Ancheta a aflat că nu există dovezi că Amanda suferise de probleme de sănătate mintală. Cu toate acestea, apropiații știau că femeia se plângea că soțul ei bea prea mult.

Anchetatorii au stabilit că femeia ”a efectuat un act deliberat și a făcut-o cu intenția de a-și lua propria viață”. Prin urmare, dosarul a fost închis stabilindu-se că Amanda a murit ca urmare a sinuciderii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”