Antena Meniu Search
x

Un american este acuzat că a zămislit 25 de copii şi apoi i-a abandonat

Un american este cercetat în trei state după ce ar fi zămislit şi, apoi, abandonat peste 25 de copii. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a lăsat însărcinate 15 femei şi niciuneia nu îi plăteşte pensie alimentară

Vezi și

Un american este cercetat în trei state după ce ar fi zămislit şi, apoi, abandonat peste 25 de copii. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a lăsat însărcinate 15 femei şi niciuneia nu îi plăteşte pensie alimentară

Fără vreo umbră de remuşcare, tatăl spune chiar că el este victima. Femeile l-au păcălit şi au rămas însărcinate fără ştiinţa lui aşa că nu are de ce să plătească.

Terry Turnage este, fără doar şi poate un Cassanova în carne şi oase. Este însă şi demn de dispreţ. Are cel puţin 25 de copii, cu 15 femei, dar niciunuia nu îi plăteşte pensie alimentară. Acest băiat de doi ani este unul intre ei.

Paula a aflat că fiul ei mai are zeci de fraţi şi surori când era deja prea târziu. Bărbatul care susţinea că o iubeşte şi vrea să o ia de soţie era de negăsit. În ceeaşi situaţie este şi Miesha Davis. Femeia a aflat cu cine a avut de-a face când a sunat la protecţia copilului.

Asistenţii sociali sunt siguri că există şi femei care nu au depus încă plângere. În ceea ce le priveşte pe cele mai recente victime ale sale, femeile sunt dispuse să meargă până în pânzele albe să îl oblige să plătească pentru copiii aduşi pe lume.

Judecând după fotografiile de pe reţelele de socializare, are de unde. Bărbatul apare mereu, în maşini de lux, inscripţionate cu iniţialele sale, şi se laudă cu petrecerile luxoase pe care le găzduieşte. Doar în faţa instanţei spune că e sărac lipit.

Poliţiştii spun că sunt legaţi de mâini şi de picioare. Bărbatul nu îşi recunoaşte trei sferturi dintre copii, ba chiar susţine că femeile au rămas însărcinate fără voia lui. Aşa că nu le va plăti niciun leu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un american este acuzat că a zămislit 25 de copii şi apoi i-a abandonat